Härnösand!

Publicerat: 2009-05-31 / 16:28:49 | Kategori: Resor
Nu är det bokat!!

27 juli - 4 augusti är familjen Kumlin / Kyyrä i Härnösand

Värmen lockar & chockar

Publicerat: 2009-05-31 / 15:35:41 | Kategori: Allmänt

Uj uj uj. Morsdag detta år slår rekord, Shit vad varmt det ÄR! Det är för varmt för att sitta på balkongen. Hade det inte varit för att det är elitlopp på TV som styr så hade vi nog åkt ut till Bergsjön & jag hade förmodligen tagit mitt första BAD! Fick förslaget att bli ut-skjutsad men jag ville så gärna ha sällskap av karln! Vi myser massa nu =)

Imorse målade jag om bokstäverna VITA men lite glitter utstrött. Saknar fortfarande ett M så hoppas det kommer ut i affären snart. Kliar i fingrarna Köpa hylla, ramar, FOTA!!

Grattade nyss mammsen på telefon som är hemma hos mormor i Sollefteå. Pratade om semestern i Juli då jag ska visa Kari Härnösand. Så nu ska jag in på SJ & boka biljetter.


?

Publicerat: 2009-05-31 / 14:34:04 | Kategori: Egna Videoklipp

Trevlig morsdag!

Publicerat: 2009-05-31 / 14:31:21 | Kategori: Allmänt



Trevlig morsdag till alla mammor & speciellt till min mamma så klart!

STOR KRAM!


Tackos

Publicerat: 2009-05-30 / 21:38:26 | Kategori: Allmänt
Vi har precis käkat tackos framför mr Bean som gick på femman alldeles nyss. Många skratt & jag har en stor helgkänsla ikväll! Så mysigt! Till efterrätt blir det glass & jordgubbar. Lite softande framför TV sen en skön natts sömn..mmmmm.

Hemma på landet!

Publicerat: 2009-05-30 / 14:44:27 | Kategori: Bloggar
Dagens tips!


Jag är med i en tävling i bloggen Hemma på landet. Det är inte bara priset i tävlingen som är härligt utan att man ska skriva ner något positiv om ens barn el den som står dig närmast. Jag skrev naturligtvis om min sambo eftersom jag inte haft turen att föda barn än.

Hon har härlig musik i bakgrunden i bloggen. Har spelat hela hennes lista hela dagen =) Fina interiörer & tips. Helt värt att gå in å kika! En myskänsla av sommar infinner sig lätt.

Mitt i stöket

Publicerat: 2009-05-30 / 14:21:49 | Kategori: Katterna
Jag springer från kök till vardagsrum, plockar & diskar. Nyss var jag ute en stund på balkongen men jag måste säga att det blir för varmt för att sitta där ute. Kanske lite senare. Avnjöt ett glas mousserat med jordgubbar innan jag gick in, det är LYX. Katterna är bara där ute korta sekunder. För varmt för dem oxå. Vi har hunnit leka lite allihopa. SÅ roligt att jaga mina långa halternackband jag har på klänningen=) Tog lite bilder på dem förut. . .

                 
      Mina Älsklingar






Nykär!

Publicerat: 2009-05-30 / 11:51:15 | Kategori: Kärlek

    Jag känner mig nykär på nytt!

Jag börjar må riktigt bra nu & mitt humör ändras & jag kan känna dem känslor jag egentligen har men lätt blir förträngda ibland i allt ont=/ Med värmen & solen kommer minnen från när jag & älsklingen börja dejta vilket var början av förra sommaren. Det har gått ett år snart & jag blir mer & mer säkrare att det är HAN jag kommer spendera resten av livet tillsammans med ;)


I morse då vi var & fika frukost på Café med mera.


Tårta & presenter

Publicerat: 2009-05-30 / 11:41:05 | Kategori: Födelsedagar & Festligheter


Emma fyllde 12 år för några dagar sedan & igår åkte vi som sagt & gratta i efterskott med en liten present. Det blev inget märkvärdigt men ack så viktigt för lillfian. I present av sin pappa fick hon en fin platttång så jag köpte värmeskydd till håret åt henne. Så lätt att håret blir förstört annars & då hade vår jänta INTE blivit glad.

Visade henne hur man gjorde & nog var det lite besvärligt tyckte hon men det får hon snart kläm på :) Det bjöds på smarrig tårta & bullar, det tackar vi för! Eftersom jag varit så trött denna vecka så stannade vi inte alltför länge. Åkte hem & ja, inte var vi uppe länge förrän vi gick & la oss. Somnade direkt!

Även jag kom med på några kort igår=)  Inget jag för stunden är förtjust över efter alla överviktskilon efter sjukskrivning & medicin men det är inget man inte kan göra något åt. Sällan jag orkar göra iordning håret numera. Jag behöver en klipptid pronto! Speciellt luggen behöver klippas. Så jag har för det mesta diadem om jag inte orkar fixa snelugg.



Dem har en jättefin gård ute där dem bor som vi ofta grillar på. Basketplan, många lekparker
& ställen där man kan sitta & fika & njuta av finväder. Den är så stor så fick bara med en del
av den. Mkt grönska & yta.


Varm sommarhelg!

Publicerat: 2009-05-30 / 11:16:47 | Kategori: Allmänt
OJ så varmt det är ute! Känns lite tråkigt att jag bestämt mig för att städa & dona här inne idag men jag tänkte sitta ute & sola lite på balkongen emellan. En flaska mousserat & jordgubbar står i kylen & lockar :) Kari har åkt iväg på TRAVdag med sina kompisar. Det är  elittravet i Stockholm som dem åkt till varje år men i år bestämde de sig för att vara kvar i Göteborg. Så dem sitter ett gäng karlar i majorna som ska spela. Detta gäng spelar ofta tillsammans & vann STORT för några år sen. Dem har sparat en viss summa pengar för att dem tillsammans ska fortsätta spela men idag spelar dem upp de sista pengarna på 6500. Bra chans på HÖG vinst om dem får in nått! Hoppas hoppas!

Tro om det är några som vågar ta sitt första dopp idag? Jag hade gjort det om jag inte fortfarande var småförkyld. Jag badar trots kyla i vatten så länge det är VARMT i luften=)

FREDAG!

Publicerat: 2009-05-29 / 17:19:09 | Kategori: Allmänt


Som jag har längtat efter denna dag! Jag klara av hela veckan trots stök & bök.
Idag var det härligt att gå brevbäring i den varma solen. Jag fick dessutom den
mindre delen så jag slapp stress- Tacksamt!

Jag har legat & vilat lite efter jobbet. Kari åkte nyss till fysiken & när han kommer
hem vid 19 ska vi iväg & hälsa på Steppan en kort sväng. Hans lilla Emma har
fyllt år. Eller lilla & lilla. Snart är hon alldeles för gammal för att bli kallad lilla. Så
vi ska dit & lämna present & äta lite tårta. Sen hem & om jag orkar ska jag städa
lite & kanske måla. Måla måla måla= skoj! Gud vad humöret ändras drastiskt när
man fått mer energi & är utvilad. Känner mig som en helt ny människa!

Ha en trevlig Fredag så länge!!  PUSS & KRAM

Vad hittar ni på ikväll ??

13 timmar!

Publicerat: 2009-05-29 / 08:41:13 | Kategori: Allmänt
ZZzzzZZZZzzzZZZZZzzzZZZ   19.00 - 08.00

JAPP! Så länge sov jag igår kväll/natt. Dagen gjorde sitt. Vi kom hem vid 18 efter allt till min stora glädje var fixat! Det var mkt flängande igår minst sagt. Var uppe i en timma när vi kom hem sen kände jag att näe nu ger jag upp. Var meningen att jag skulle vila lite bara men jag sov & då menar jag SOV! Vaknade upp vid 3 i morse nästa gång & fick gå på toa sen sov jag vidare några timmar till. Nu är ska jag bara ta medicin & en dusch sen är jag fit for fight för sista jobbdagen på veckan. Känner mig utvilad = Halleluja!

Tack så mkt för fina kommentarer angående ljusstaken. Det värmer!!

Ljusreflktioner är kul!

Publicerat: 2009-05-28 / 12:55:36 | Kategori: Egna Videoklipp

Hemma en sväng

Publicerat: 2009-05-28 / 12:44:49 | Kategori: Allmänt
Blåsväder utan dess like ute idag men solen skiner & det blåser inte speciellt kallt så det går an. Är hemma en kort sväng efter jobb. Blev lite stressigt på jobbet men nu är det gjort. Sitter & vilar kroppen i soffan med alla 3 kissar bredvid mig. Om 20 min ska jag trava iväg till psykologen för samtal sen in till stan & möta upp Maja som hyr min lägenhet ute i Kortedala i andra hand. Hon ville ha en kopia på hyreskontraktet. Snart sägs lägenheten upp & hon får inte ta över den så vi får prata om vad som skall ske. Vet inte riktigt hur allt går till så jag måste höra med Poseidon. Hon vill dessutom flytta ut tidigare så jag har ingen aning nu vad som händer. Känner att jag har för mkt i huvudet nu. Så pass att jag är rädd för att krascha som jag oftast gör när det blir för mkt=/ Försöker hålla humöret på topp & ta en sak i taget men jag stressar lätt upp mig.  Har lite annat att fixa med på stan så jag får lite nytta gjort samtidigt. LÄNGTAR tills jag är hemma igen & kan SOVA. Min trötthet går inte att beskriva nu.

Ljusstaken

Publicerat: 2009-05-27 / 22:16:15 | Kategori: Pyssel


Igår pysslade jag med paljetter & stenar. Prismorna som egentligen var av
plats såg verkligen plastiga ut när jag målat hela ljusstaken vit . Så med lite
lim, tålamod & paljetter blev ljusstaken helt annorlunda. Prismorna glittrar
FINT i dagsljus!  Svårt att fota det fina men jag gjorde ett försök.



Nu är det strax kudde & täcke. Kari kikar på fotboll. Barcelona & Manchester united.
Utanför den engelska pubben Paddington som vi är granne med står folk ute på
gatan & kikar för det är så fullt. Viktig match!

Puss & kram


Hej & hå !

Publicerat: 2009-05-27 / 21:42:07 | Kategori: Allmänt
Ja, hej & hå så kan det gå! 3 trötta energikrävande dagar.
Imorgon kommer den tredje SEN, Fredag!..är det vila.

Stressade iväg till jobbet BAKIS. Ja så kändes det iaf! Natten som var sov jag bara 2 timmar. Det var varmt, det var svettigt & huvudet värkte. Kari & jag låg länge i sängen & försökte somna men det var hopplöst så jag gick upp & slog på en film på datorn, TWILIGHT. Vid fyra gick jag & la mig & somna gott.

Jobba tidigt & vid 10 var jag på Postterminalen för möte med seko. Riktigt upplysande & intressant. Det känns skönt att man inte är ensammen i sin sjukskrivning dessutom. Bra initiativ från Seko. Det känns som INGEN vill ta ansvar för dem sjukskrivna längre & man hamnar lätt utanför.

Har precis tagit en dusch. Heaven...I`m in heaven!!

NU mat faktiskt. Sov gott till 19 då Kari kom hem sen har vi suttit & surrat tills nu. Glasen har kommit & det är bara att hämta samt min keramikform från Sally Bazar! lovely lovely.....

Svammel svammel...

Mamma 65 år!

Publicerat: 2009-05-26 / 23:06:03 | Kategori: Födelsedagar & Festligheter

Jordgubbstårtan som jag brukar göra.

Hua hua hua (gnäll) trött & ont i huvudet....SÅ. Idag gick det bättre att jobba. Det känns om om det skulle kunna vara Fredag imorgon. Antagligen för att jag så gärna vill ha helg. Jag vill vila, vila,vila så jag blir riktigt frisk nån gång. Kari åkte iväg på fysiken & spela innebandy medans jag tog en välbehövs nap efter jobbet. Sen mat & nu ikväll har jag pysslat med den vita ljusstaken. Limmat fast paljetter & små stenar. Blev riktigt bra men har inget foto ännu att lägga ut. Finns inget roligare än att sitta & pyssla just nu.  Få känna sig lite kreativ.

Har precis pratat med mamma som fyller 65 idag. Hon hade inte gjort något speciellt & så ville hon ha det. Det blir nog så. Det är inte lika roligt att fylla som när man var yngre.  Nog för att jag ändå tycker man ska ta alla sådana dagar i akt & göra något festligt egentligen. Jag fyller själv år snart den 23 juni. Det jag längtar mest till är att få baka min jordgubbstårta! Gjorde den sist då Steppans Emma fyllde år förra året. DEN är sommar för mig!

Imorgon börjar jag halv 7 för att jag ska komma iväg tidigt till SEKO-mötet för långtids-sjukskrivna.  10 börjar det & det bjuds på lunch emellan sen slutar det 15. Dags att krypa ner & samla energi!

Grattis igen mor!

Godnatt & syns imorgon! KRAM

Bloggen 1 år

Publicerat: 2009-05-26 / 09:52:23 | Kategori: Allmänt



Igår fyllde min blogg 1 år. Som present har den i förskott fått många fler inlägg än vad den normalt vis brukar få :) Känner mig mer motiverad att skriva nu av nån anledning.

Bloggen startade jag i samband med att jag träffade Kärleken. En känsla av att börja om på nytt dök upp & i första hand ville jag skriva för min egen skull. Spara minnen. Jag höll bloggen hemlig ett tag fast jag inte skrev så mkt. Rädd för pressen att alltid behöva skriva. Den rädslan finns inte nu utan jag tycker det är riktigt roligt att dela med mig samtidigt som det är så kul att många jag känner själv har bloggar som man kan följa. Sikken blogghysteri det har blivit. Nu är det nästan ovanligt att man INTE har en blogg. Roligt är det iaf & jag kommer nog fortsätta ett bra tag till.



Har fått i mig frukost precis. Skönt att det är på-fyllt i kylen. Börjar halv elva & är mkt piggare än vad jag trodde jag skulle vara. Ja, iaf om man jämför med igår eftermiddag. Ja "ljög" i tidigare inlägg förut. Går inte bara brevbäring denna vecka utan ska jobba inne 2 dar. Onsdag för att jag klockan 10 ska kunna gå på ett möte med seko för långtidssjukskrivna. Långt sådant som håller på fram till 15. Torsdag  som jag alltid ska jobba förmiddag för att jag ska hinna gå till psykologen kl 13.15. Dock har jag gjort en tabbe. IDAG ska jag egentligen vara hos sjukgymnasten klockan 13 men får ställa in för min chef ändrade mitt schema i slutet av förra vecka. Hade helt glömt bort det så nu måste jag ringa & avboka. Riktigt surt för jag ville verkligen gå. Gillar inte när det ändras med scheman & tider när man redan lagt upp ett schema.  Jag med mitt yrsnille kan inte hålla reda på allt heller. Få ta upp det senare på jobbet.

Nu är det strax dags att gå. Trevlig Tisdag så länge!


Läggdags

Publicerat: 2009-05-25 / 23:58:57 | Kategori: Allmänt



Vi åt god sallad här ikväll förut men båda var nog lite trötta för vi satt knäpptysta
båda två :) Kari har krupit ner men jag har tyvärr blivit fast i en film här men den
är strax slut. Börjar inte förrän halv elva imorgon så jag kan ändå sova ut lite extra.

Syns imorgon! KRAM


Pysseldax strax!

Publicerat: 2009-05-25 / 23:47:09 | Kategori: Shoppat
Vi drog oss upp ur soffan/sängen tidigare & kom iväg en liten sväng ändå. Jag sov  3 timmar & var hyfsat groggy då en kille ringde på telefonen & ville prata pensionsparande. Nja, inte riktigt rätt tidpunkt för det. Kommer knappt ihåg samtalet. Ni vet när man bara säger Ja ja ja men man vet inte riktigt vad man sagt JA till;-) Iaf är det så för mig när jag är nyvaken=)

Åkte till köpcentrumet i Allum & shoppa lite på Panduro & ett silverschampo fick följa med hem. Min blekning blev inte lyckad sist. Hade gärna velat göra mina utväxtblekningar på salong men det är så dyrt=/


Bokstäverna som jag tidigare skrivit om på Panuduro  & färghyllan där jag stått framför
många gånger dem senaste veckorna :)



Handlade vit färg på Panduro till bokstäverna samt paljetter & stenar för att pryda prismorna på ljusstaken som jag tidigare måla om vit. Tror det kan bli riktigt bra. Sen kunde jag inte hålla mig från att shoppa en  underbar byrå i miniatyr som man kan använda som ask för örhängen el diverse småplock om man vill. Har inget bra förvar alls på mina örhängen så den fick följa med hem. Påminner om ett smyckeskrin som min syster hade förut. Det var en liten miniatyr av garderob som man kunde hänga sina halsband i om jag inte minns fel.


Reklam reklam reklam

Publicerat: 2009-05-25 / 16:27:35 | Kategori: Allmänt
Idag har det varit en jobbig dag på jobb. Går bara brevbäring denna vecka & idag var det mkt reklam. Jag gick bara där det fanns boxar så jag slapp springa i trappor iaf men i vissa uppgångar ska kunderna ha ca 20 reklam & 2 sorters reklam + post & klump (större brev-paket) tär på rygg. Jag fick gå 2 gånger flera gånger då jag inte fick med mig allt. Så det känns verkligen som jag gått ett helt distrikt trotts jag bara gick ca 3/4. Kari var gullig & komma & hämta mig ute på distriktet & körde tillbaks mig till kontoret när jag var färdig för ryggen värkte så mkt. Skönt att vi jobbar på samma arbetsplats :)

NU vila sen ska vi förhoppningsvis, om vi orkar åka iväg & handla lite. Lite till pyssel & mat.

Puh!

Publicerat: 2009-05-24 / 22:55:40 | Kategori: Egna Videoklipp
Idag har det varit en seg dag! Var inte alltför mkt rajtan tajtans här hemma igår kväll men jag var ändå helt död vid 01.00 då steppan skulle ta sig hemmåt. Ibland är det dock skönt med sådana här dagar. Vi har käkat pizza & mest slappat i soffan förutom en kort sväng till stan. Hämtade min kamera!! Så jag har så klart också läst manualer & lärt mig kamerans alla funktioner. Tror jag har koll på det mesta nu! Jätte NÖJD! Men än så länge så har jag bara ett minneskort som jag fick med till kameran & där får det inte plats mkt så jag ska införskaffa mig ett nytt imorgon.

Så hur gick det med pokern då?? Jo vi kom trea. Vi hade KNEKT ESS & den andra DAM ESS. Så klart kom det upp en dam på floppen. Vi var tvungen att gå all in för blindsen var så pass höga så ja, där åkte vi ut. Tyvärr var det inte så många som var med från början så det var ingen hög prispott men 822 kammade vi hem.



Fotade inte så mkt med kameran idag. Testade mer med alla funktioner. En bild på Kari har jag iaf då han sitter & läser tidningen ;) Filmade lite på balkongen med nykameran, hur det ser ut på gården som jag lagt upp. Så småningom ska jag lägga ut lite bilder på lägenheten & filma lite mer. Speciellt till mammsen som inte varit & hälsat på än i lägenheten sen jag flyttade ihop med Kari.

Stumpan står som oftast på sin elementbädd som jag hett upp på ballkongräcket & tittar ut. Ser du nu mamma vad fint träden blommat ut!


Poker!

Publicerat: 2009-05-23 / 23:16:46 | Kategori: Poker
Här är det poker ikväll & vi är med en turnering där det var 411 st med. Vi ligger nu på sjätte plats & har 120 000 i marker. 6 stycken kvar!! Wish us luck!;)

Bloggar

Publicerat: 2009-05-23 / 16:54:26 | Kategori: Bloggar
Jag har för någon dag sen uppdaterat mina länkar till vänster om bloggen. Där har jag lagt ut dem bloggar jag följer själv. Sen finns det några stora bloggerskor som jag egentligen inte VILL följa men av ren vana gör det så jag har inte lagt ut dem.

  • Anne -  Min lagledare på jobbet. Underbar människa som jag gillar & surra med. Djurvän & har själv 2 hundar, 2 fåglar &  2 marsvin. Hon gör mina jobbdagar mkt lättare, KRAM!

  • Frida Boström -  Min första pojkväns lillasyster. Det var henne jag satt & gjorde collage med för ca 8 år sedan & hon känns  fortfarande som min syster trots att vi inte har så mkt kontakt längre. Gillar & följa din blogg fian :)

  • Gizmolinas  -  Hittade denna bloggen genom en av mina favoritbloggar Prinsessansdagbok. Man följer denna kvinna i vardagen med hennes prinsessa. Fina interiörer & ger mig mkt inspiration.

  • Larsatan - Jobbarkompis med härlig karaktär. En av dem första jag lärde känna inom posten i Göteborg sen visade det sig att han skulle börja på min arbetsplats i Olskroken /Göteborg.

  • Liveteftersextio  - Prinsessans dagboks mamma. Träffade henne när jag varit uppe i Härnösand på tåget. Härlig kvinna som skriver mkt om hur det var förr & hennes familj!

  • Mickaela - Jobbarkompis. Mysig tjej som skriver om sin vardag & mkt om våra dagar på posten.

  • Nevnarien  -  BREVBÄRARE:) Mkt duktig & kreativ tjej som bl a fotar fina bilder & illustrerar.

  • Prinsessans Dagbok  -  Den blogg jag följer mest. Vi har gemensam bekant , båda från norrland (sundsvall) & inspirerade mig från första början till att blogga. Henne kan man följa i vardagen med hennes underbara familj. Ödmjukhet & familjeliv. Får så mkt ut av hennes blogg!

  • SarahLinneaLarsson - Tjej från Gävle med otrolig karisma. En tjej att se upp till. Hon berättar om sina vardagar & har många egna åsikter. Hälsa & orginalitet symboliserar denna Sarah! FÄRGSTARK.

  • Siris värld - Före detta jobbarkompis som numera pluggar till lärare i Jönköping. Sara som hon heter har alltid varit SIRI för oss på jobbet & henne glömmer vi aldrig ;)

  • Thisismylife  - Therese. Tjejkompis i Sundsvall som jag inte träffat på ett bra tag. Men denna tjej har STING i sig & går sin egen väg. Ödmjuk & rolig att umgås med. Henne har jag haft mkt roligt med i Sundsvall när jag väl bodde där uppe & var i Festperioden.

  • WargaFlicka  - En blogg jag nyss "upptäckt" Denna tjej har varit med om mkt ont:( Men som sagt efter regn kommer solsken & hon har blivit starkare än starkast . Mkt självdistans & djupa intressanta inlägg. Du har gjort det bra!

  • Nathalie Hamrin  - Förre detta klasskompis i gymnasiet. Födde sin Nathalie för 7 mån sedan. Hur SÖT som helst.  Bor oxå i Göteborg. Mysig blogg.

      


Nya kameran

Publicerat: 2009-05-23 / 13:14:46 | Kategori: Shoppat
Beställde som sagt hem en kamera igår & jag är mkt nöjd med köpet dock vet jag ju inte hur pass bra den är men den verkar vara prisvärd. Jag vill gärna ha en mere avancerad kamera så småningom men denna är perfekt just nu.

Canon Powershot E1, 10 megapixlar



PowerShot E1 på 10,0 megapixels kombinerar rolig fotografering med unik stil. Med funktioner som ansiktsigenkänning och ett användarvänligt Enkelt läge kan du fånga alla ögonblick, utan någon ansträngning.

Features:
- 10,0 megapixels
- 4x optisk zoom med optisk bildstabilisator
- Unik, stilren design i tre färger

- 17 fotograferingsmetoder
- Teknik för ansiktsigenkänning
- Automatisk borttagning av röda ögon
- Teknik för rörelseigenkänning
- DIGIC III med iSAPS
- 2,5 tums LCD-skärm och OVF
- VGA- och LP-filmer

PowerShot E1 ger dig total flexibilitet att komponera med hjälp av Canons optiska 4x zoom. Optisk bildstabilisator skyddar bilderna mot kameraskakning för ständigt skarpa bilder.

Ett utbud på 17 fotograferingsmetoder, bland annat Enkelt läge för enkel sikta-och-tryck-fotografering. Du kan ta fantastiska bilder även under dåliga ljusförhållanden. Du kan använda fotoeffekterna i Mina färger, t.ex. svartvitt, antingen när du tar bilden eller när du spelar upp den.

En kombination av Canon-tekniker skyddar bilderna från oskärpa. Aktiverad i High ISO Auto, teknik för rörelseigenkänning som använder tekniken för ansiktsigenkännande, den optiska bildstabilisatorn och sceninformation, både för ljusstyrka och ändring mellan enskilda bilder, för att identifiera motivrörelser och kameraskakning. ISO är också optimerad för minsta möjliga oskärpa och bästa möjliga bildkvalitet.


Paus i stök

Publicerat: 2009-05-23 / 13:00:44 | Kategori: Allmänt
Nu tog jag en paus i allt stökande. Kari åkte iväg på bolaget & handlar lite på samma gång. Har varit ut en kort sväng idag då jag gick ner till spelbutiken alldeles här bredvid. Då var det ganska mjäkigt väder men nu verkar solen titta fram rejält. Kanske det får bli ett vinglas ute på balkongen lite senare. Läste dock i GT idag om tragedin i Skellefteå där en balkong rasat med 2 killar varav den ena omkom. Här hemma är det nog ingen fara med relativt nybyggda balkonger men jag tänkte tillbaks på mitt barndomshus där jag hade en balkong från mitt sovrum. Den var inte lite vinglig & dann. Var alltid rädd för att den skulle rasa. Hua, hemska tanke.

Vad är detta som dem kallar för Twitter egentligen?? Räcker det inte med att blogga & ha facebook? Alla dessa communities som finns ute i cyberrymden. Var med i en massa för ett par år sedan & det var riktigt roligt faktiskt. Dejta även några & det är inget jag ångrar. Men hur mkt har man inte läst om ungdomar som råkat illa ut på deras nätdejter. Jag skulle inte göra om det IDAG.

Lite tankar som dök upp idag. Jag nöjer mig med min blogg & facebook samt kolla min mail en gång i månaden ungefär =P Dålig på det :)

Left right right left!

Publicerat: 2009-05-23 / 11:18:05 | Kategori: The old days
Haha! Gosse vilka nostalgikänslor jag fick när jag hitta & såg de gamla eurodiscodängarna med Captain jack bl. a. på you tube! Har ett tydligt minne från en av klassresorna när vi går i skogen & sjunger på dessa =)

 

Helg då

Publicerat: 2009-05-23 / 10:53:55 | Kategori: Music

Fortfarande dålig & snorrar & hostar om vartannat men jag har inte feber iaf! Här vaknade vi tidigt imorse & det e oftast skönast då man har hela dagen framför sig. Vi har käkat frukost & jag har diskat & donat lite i köket.  Håller på att rengöra ordentligt där. Skurat väggar till o med. Var SÅ skitigt där inne, orkar inte se det. Om jag orkar ska jag rensa skåp & lådor samt ta itu med lite annat stök & bök. Skön lördagsmorgon. Det är melodikrysset på radion, Kari ligger i sängen & läser GT, Katterna leker & från öppen ballkongdörr blåser frisk & sval luft in.

Ikväll kommer Stefan (Steppan) & Leif hit. Det blir nog lite bus ikväll. Rätt skoj för det har vart lite för lugnt på sistone Jag kan offra Söndagen till en jobbig dagen efter om jag kan få ha lite roligt ikväll. NO PROBLEM

Beställde ÄNTLIGEN en digitalkamera igår!! En ny Canon powershot E1. Nu blir det lite roligare att ta kort + att jag kan ta dem efterlängtade fotografierna till tavlorna som jag tänkte ha under       
"H O M E" -bokstäverna. Visar kameran lite senare.

Igår kväll visade jag lite bilder på Härnösand för Kari. Trodde inte mina öron då han sa att han nästan var sugen på att flytta upp dit? För en kort sekund så blev även jag sugen & kände ett sorts lugn inom mig....men nä? Ska bli roligt att visa honom staden jag växte upp i iaf vilket förmodligen blir i sommar på semestern. Hur ser det ut för dig i Juli mamma?
Kanske jag lägger upp några bilder här om det är några av göteborgarna som är nyfikna?

Nu ska jag strax fortsätta med köket. kari ska iväg & köpa kaffe & en smoothie till mig.

Ha en mysig Lördag så länge! Puss!


Nu e det ingen mindre än E-type i melodikrysset!!


Arianna

Publicerat: 2009-05-20 / 18:25:04 | Kategori: Youtube

Lista

Publicerat: 2009-05-20 / 18:20:11 | Kategori: Utmaningar / Listor

"Snodde" denna lista av VARGAFLICKA. En av dem bloggar jag själv läser.




Om du fick en dotter, vad skulle hon heta?
Lilja

Om du fick en son, vad skulle han heta?
Leo, Linus

Om du fick välja EN talang, vad skulle du välja?
Sång

Vad är du riktigt rädd för?
Det okända samtidigt som jag är riktigt fascinerad

Tror du på liv efter döden?
Absolut


Har du någon hobby, något du tycker om att göra när du har en stund över?

Måla, Film

Om du var tvungen att gå om gymnasiet, vilken linje hade du valt?

Estetisk (gick samhälle)

Vad tycker du en riktigt bra blogg ska innehålla?

Humor, ödmjukhet

Varför började du blogga?

Blev inspirerad av en annan bloggare & kände att det var ett bra sätt att "spara" dagarna på

Om du någon gång kommer att sluta blogga, vad tror du att anledningen till det ev. kommer vara?

Tappat ork el lust

Hur ser dina framtidsplaner ut?

Ny lägenhet, resa, barn

Din favoritfilm?
Hur ska man kunna välja? Agnes & Cecilia (gammal) Twilight, Little miss sunshine! 
Mandy Lane som Wargaflicka skrev är riktigt grym oxå


Din favoritkaraktär ur en film?
Fisken i Little chicken, pingvinerna i Madagaskar


Midsommar

Publicerat: 2009-05-20 / 17:11:53 | Kategori: Allmänt


DEt gick bättre att jobba idag än vad jag trodde.Tiden rusade iväg & helt plötsligt var man hemma igen. Frågade idag på jobbet om ledigt vid midsommar men det verkade vara alldeles för sent för att ansöka om det. Mamma hade önskemål om att jag & Kari skulle komma upp. Kanske att vi åker ändå? Vi ska filura lite till. Kari tyckte att vi eventuellt åker upp på semestern istället men att mamma gärna var välkommen hit istället. Tråkigt med midsommar i Göteborg dock. Inget som händer.

Älsklingen tar sig en eftermiddagsluring i sängen. La mig oxå men hör & häpna så fick ja ingen ro & kunde inte somna. Känner mig mer sugen på att städa lite, eh?
Regnet öser ner utanför. Mys, iaf när man kan begrunda det blöta innefrån:)

Vad ska alla göra på den lediga dagen? Några planer el bara passa på å vila ut?

Lätt att klicka hem

Publicerat: 2009-05-19 / 16:40:12 | Kategori: Keramik,Glas
Jag LÄNGTAR tills vi hittar den lägenhet vi så länge velat ha & jag
planerar MKT inför den nya lägenheten. Allt går så klart inte & planera
då vi inte har den framför oss men vi vet att den ska vara ljus med mkt vitt & fina detaljer.

Det jag längtar mest till är att köpa ett STORT matbord för 6-8 pers där jag kan få duka med mina mateus-talrikar & bjuda folk på middag :) 1 Talrik till & jag har 8 stycken stora rosa talrikar. Nu ska jag börja samla på en mindre storlek tallrik men jag har inte hittat el letat så mkt än. Ni får gärna komma med tips! Färg ska det va. Mateus hade förut sin tallrik i lila men den har dem så klart tagit bort ur sortimentet Bilden till höger är på mina samlade tallrikar som nu är 8 st.

 

Till dukning ska det så klart matcha fint & igår hittade jag på hemsidan Ljuva Ting, glas som man kan använda till vatten när man dricker vin el om man bara har en enkel middag utan vinglas. Blev kär i dem på en gång & tryckte hem dem direkt. Jag valde att ta alla i rosa/gula mönster.


Design av Barbro Wesslander

Klickade även hem 2 par ljuslyktor. En krona i vitt med guldknoppar
& en ljusrosa lotusblomma som var på rea.



Kom som sagt gärna med tips på fina tallrikar som är mitt nästa samlingprojekt!

Nu är Kari iväg & köper mat. Sen får det nog bli en timmes vila. Känns som jag kan somna sittandes

PUSS & KRAM !

Glass i stora lass

Publicerat: 2009-05-19 / 15:25:35 | Kategori: Allmänt

I Söndags så var jag & Kari in till stan en sväng & fika & det var hur skönt som helst. Det ska bli tradition nu. Istället för att ligga hemma & vänta på måndagen så tar man sig ut & myser. Vi tog en lunch i vasastan sen gick vi inne i Haga & kikade på alla små caféer & butiker. Dem flesta butiker hade stängt men det var ändå mysig att bara strosa runt. Jag envisades om att köpa en slusch el vad det nu heter. En favorit från när jag var 10 & var på Rhodos med mamma men HUA vilken LÄBBIG isröra. Så jäkla söt!! NÄ, antingen tyckte man inte det när man var yngre el så var detta nått helt annat än det dem hade på Rhodos. Aldrig mer.



När vi var nöjd med Haga så åkte vi ut & tog en glass på Triumfglass. Där var vi lite väl optimistiska när vi tog en Triumf special. 3 kulor med mjukglass & sylt. Kari slängde halva sin  men där var ja "snål"? & ville inte slösa bort allt det goda haha. En skön Söndag var det.

Sjukgymnast

Publicerat: 2009-05-19 / 15:10:22 | Kategori: Allmänt
Tisdag. En dag till sen är vi ledig igen. Det är jag glad över för imorgon tänkte jag jobba sen får man en extra dag att vila sig på. Denna förkylning har bitit sig fast ordentligt!

Idag har jag varit till min nya sjukgymnast. Vi har träffats 3 gånger & mest pratat men idag gjorde vi en del praktiska övningar. Hon kollade efter tyngdpunkter i kroppen samt se hur pass stor kontakt  jag kände mig ha med min kropp. Som jag själv känt tidigare så fanns det en del att jobba på. Kontakten med min kropp var inte den bästa & jag måste även arbeta med min andning. Det är bara en liten bit av vad vi kommer arbete med. Så småningom ska vi ta itu med mer fysiska aktiviteter & jag tycker hon verkar riktigt duktig så jag tror på detta. Undrar hur många som verkligen tar sig tid & lyssnar på sin kropp, lär känna den i allt hektiskt runt om. Yoga är nog ett ypperligt sätt att få den kontakten.

Kari jobbar fortfarande & jag sitter & laddar för lite pyssel här hemma. Jag har fortfarande inte rensat den gamla hallmöbeln utan den står full med grejer inne i sovrummet fortfarande. Få se vad  som orkas. Känner mig riktigt trött just nu. En halvtimme under täcket hade inte varit helt fel.


Tycker det är en ganska myysig dag idag. Grått på himlen & lite duggregn. -Vara-inne-&-se-på-film-dag-

Monday

Publicerat: 2009-05-18 / 12:20:41 | Kategori: Allmänt

Jag är fortsatt hemma från jobbet. Imorse vaknade jag & kände mig lika dålig igen. Så klart hade fönstret varit öppet under natten. Riktigt surt!  Men det ä'r betydligt bättre än förut så jag ska försöka ta mig till jobbet imorgon. Mer givande dagar får man leta efter. Ska ta å fixa iordning mig lite & ta en fika på Jerkstrands bageri. Helt tomt i kylen & katterna behöver mer mat. Ska passa på & handla lite annat till en kycklinggryta jag iaf tänkte göra i eftermiddag till kärleken kommer hem. Hade velat gå å köpa en hostmedecin åxå men plånboken skriker  & jag är inte så säker på att dem funkar så bra. Den jag köpte sist hjälpte lite för stunden men sen var det likadant igen.

Jag åt världens största glass igår i partille på triumf glass. Man blev bara mätt av att titta på den. Få se om ja får in lite bilder från morgondagen lite senare. NU dusch.

Grattis Norge !

Publicerat: 2009-05-17 / 11:03:29 | Kategori: Music



Speciell dag för Norge idag med både vinsten i eurovision & firande av 17 maj!  Grattis

Jag hade redan tippat Norge till vinst & även tyvärr, räknat ut Malenas bidrag efter jag hört hela startfältet. Oftast blir det inte alls som man tänkt sig. Det var några jag tyckte förtjänade ligga mkt högre upp men så är det, trots ändrade regler. Jag är ändå RIKTIGT nöjd med det vinnande bidrag. Verkligen RÄTT låt som vann !


Här är det poker after dark på tv:n. Jag ska strax hoppa in i duschen sen åker vi nog in till stan & äter en god frukost.



Trevlig Söndag!

Svammel

Publicerat: 2009-05-15 / 19:09:07 | Kategori: Allmänt

Hua vad tråkiga dagar detta har varit men det är väl inte direkt meningen att man ska ha the time of my life när man e sjuk. Men ändå...en främling....flippar ur. Längtar till jobbet på måndag t.om så man får känna sig produktiv på nått sätt. Är hur hungrig som helst. Kari är på fysiken & ska köpa med sig kycklingrullar hem tror jag.
Jag har öppnat upp en Törley precis, kanske man får lite roligare. Nä men gott e det! Lite lyx på en Fredag så där. Sen blir det nog kubb här ute & jag är riktigt sugen på poker ikväll. Har som sagt knappt suttit vid datorn på sistone så det får bli nån turnering senare om det inte blir det nu klockan sju? Tråkigt svammel. På TV har jag ridhoppning. Tycker det kan va mysigt å se + att man tänker tillbaks lite på när man själv red. Hästar är mäktiga:) NÄ det här går inte an. Har inge roligt att meddela=) Kan lägga upp lite snajsiga bilder istället.





gokväll

Hallen

Publicerat: 2009-05-15 / 10:28:35 | Kategori: Inredning, Hemma
Nu så




                                                                 
I min förra lägenhet, när jag bodde själv gick det mesta i ljusa färger. När jag & Kari hittar en ny lägenhet blir det VITT VITT VITT med en  stänk av färg. Fräschast & är så fint under jul & sommar. I vardagsrummet som vi har nu är det fortfarande ganska mörkt= don't like! Hallen gjorde mkt!
Svårt att fota möbeln bara. Sista bilden innan allt var färdigt visar den någorlunda bra.,

Vitt & fräscht, Nytt & egengjort.

Nu ska jag bara rensa ur förra hallmöbeln + smink & diverse smycken. 
Ska köpas till lite lådor så det inte ligger massa småplock i hyllorna. Kanske en fin ljusslinga runt spegeln?

FREDAG!!

         


Frukost, brunch, lunch?

Publicerat: 2009-05-14 / 14:40:56 | Kategori: Allmänt
 
Nu har jag ÄNTLIGEN fått nått i magen & ska titta på Body Snatchers som går på canal + action just nu. Har bara sett en     snutt av den förut & jag tror den är riktigt läbbig. bra? Det får vi se. Kari har kvällen ikväll på jobbet sen ska han iväg till Åby på travet med ett gäng gamla veteraner från jobbet:) Jag skulle   egentligen följa med men det e nog bäst jag är hemma å kurerar mig. Så jag kommer inte få se älsklingen på hela dan. Saknar han redan =/

Som tur är e det eurovision ikväll!!
Vi får se hur det går för Norge.

Pysselstugan

Publicerat: 2009-05-14 / 13:32:01 | Kategori: Pyssel
Jag köpte så som sagt en massa målarfärg & diverse prylar för lite pyssel här hemma. SÅ roligt & jag är långt ifrån klar med allt jag vill göra. Här har vi det som jag gjort om & målat hitintills.

  
   

Jag gjorde om 2 gamla ramar & köpte bland annat en liten trälåda som jag ville använda till att lägga sin plånbok, garagekort & diverse smått när man kom hem. Älsklingen lägger ofta det direkt på hallbordet så jag tänkte att man på så viss kunde gömma undan dem snyggt på den nya fina hallmöbeln. Utsidan rosa med lite sprayglitter & insidan målade jag med guld. Den blev jag riktigt nöjd med & praktisk blev den med!

2 krukor fick hänga med i farten. Den första på bild lattjade jag lite med bara som tidsfördriv. Blev väl ingen höjdare men den helrosa< hade jag planer för i vintrinhyllan i vardagsrummet & den blev jag massa nöjd med! Den blev jättefin i vitrinskåpet i dagsdjuset. Köpte en fin liten växt till som min stora gjädje är praktiskt taget odödlig ;)
     

Min svarta ljusstake fick sig även en omgång :) 
Fast den är inte riktigt klar. Stenarna som hänger ner ska även bli pimpade ;)


                             Före                                                                      Efter

Om man varit inne på Panduro de senaste så har man nog inte kunnat missa pappbokstäverna som kommit in nyligen. Jag kunde inte hålla mig utan var tvungen å ge mig hän dem. Planen är att dem ska forma ordet HOME & stå på en vit smal vägghylla i vardagsrummet med fina fotografier & ramar  uppsatta under.  Jag villa ha dem i färg för att liva upp vardagsrummet lite som just nu är väldigt svartdekorerat. Men i efterhand så har jag känt att jag vill ha dem i vitt istället med lite glitter el nå små dekorer på. Det blev för mkt LEK med olika färger. Eller?



Detta är vad jag har pysslat med men är som sagt långt ifrån klar med detta roliga. Så avslappnande & skoj.
Roligt åxå när man blir riktigt nöjd med vissa saker. Känns som en helt ny sak. Många går in på Panduro å köper smyckeskedjor, pärlor  å knopar ihop sina egna halsband, armband osv men jag tycker nog det är mest roligt med målarfärg & funderar på om jag inte ska testa å göra några egna tavlor dessutom:) Kanske är det genen jag fått från min
konstnär till pappa.

Lägger ut bilderna på hallen lite senare. Tiden tickar iväg & jag har inte ens fått i mig någon mat än.

Trevlig Torsdag så länge!

Lägenhetsfix, så tänkte vi...

Publicerat: 2009-05-14 / 11:41:41 | Kategori: Allmänt
Till min stora glädje så har förkylningen förvärrats under natten. (ironi) Kanske är detta den stora vändningen. Imorgon börjar jag må bättre? hoppas. Jag har svårt för att bara "vara" om jag är hemma även om jag är hur sjuk som helst. Jag vill gärna dona med sådant man inte hunnit med innan. Gör jag inte det får jag ångest. SÅ dumt.

Min vila igår på en timme blev dock på 5 timmar. Jag toksomnade i sängen & väcktes när älsklingen kom hem från jobbet. Så IDAG tänkte jag visa vad jag pysslat med samt hallen som jag & min sambo gjorde om. Tyvärr så tog jag inte en före-bild så det är lite tråkigt men ja har bild på bordet/skåpsdelen som stod under den, vad jag tyckte fula spegeln.

 

Under jul försökte jag mitt bästa med att täcka över bordet med diverse dekorationer & spraya spegeln full med fejksnö så man inte la märke till hur det egentligen såg ut :) Vet inte om det var till nån direkt fördel.

Ungkarl som min sambo levt ett par år innan han träffa mig så har han inte alls brytt sig hur Lägenheten har sett ut. Det är så klart förståligt. Alla  har inte samma behov av "lulllull" & intresse för att inreda. Lägenheten var prydlig men sa inte så mkt innan. Mormorsdukar låg utspridda lite varstans & vissa möbler var verkligen från stenåldern men han hade det prydligt & rent så det var ingen katastrof men idag är mycket utbytt mot antingen mina möbler el så har vi köpt nytt.
Han la allt i mina händer när jag flyttade in & lät mig göra precis som jag ville =) men i efterhand så har jag lagt märke till ett intresse även hos honom så vi har fixat i lägenheten tillsammans.

Möblera om & byta ut några av hans möbler mot mina har varit lätt men sedan kostar det så klart om man vill ha lite nytt. Så det har gått på halvfart & när vi började leta ny lägenhet så kändes det inte lika aktuellt att fortsätta. Dock har jag & min sambo inte riktigt trivts i denna lägenhet på slutet &  man insåg rätt snabbt att det kommer ta TID att hitta & få den lägenhet man verkligen vill ha så jag kände STORT behov att göra om lite. Speciellt hallen & möblera om i vardagsrummet som inte hade så mkt yta att röra sig på. 

                                                                                                         Detta har nu blivit gjort!!
                                                                                                                                                      

Förkyldningstider & pysselstuga

Publicerat: 2009-05-13 / 11:45:57 | Kategori: Allmänt
    Ja & jag har så klart åkt på en rejäl förkylning.

Jobbade igår trotts att den precis brutit ut & igår kväll & inatt fick jag ta smällen. Kari & moi hade laddat upp med go mat, karameller osv  inför eurovisions semifinal med Malena. Tyvärr blev det inte så mys som jag hade tänkt mig. Låg i soffan & hoppades på att röstningen skulle gå fort så jag fick gå å lägga mig. Sen har jag legat halvt vaken hela natten. Så imorse bestämde jag mig för att vara hemma & kurera mig. men det var i sista sekunden. Det e jag glad för nu. Nattens sömnlöshet har satt sina spår.

Det var ett tag sen jag bloggade. Det har varken funnits ork el lust. Idag är det första dagen jag sitter vid datorn på cirka 2 veckor. Dock har det funnits ork till annat.  Vi har ÄNTLIGEN fixat iordning hallen & det blev riktigt bra samt möblerat om i vardagsrummet. Det var fruktansvärt trångt innan med möbleringen som var men nu känns det som ett helt annat rum! Stort & luftigt helt plötsligt. Det roligaste var  & är nog allt mitt pysslande. Jag har verkligen haft pysselstuga här hemma.
Kari & jag har under min ledighet varit fram & tillbaka flera gånger till ett köpcentrum här i Göteborg för inhandling på Panduro.

...........springer iväg till köket....
 hur kan man misslyckas med att koka ägg?? Jag har BRÄNT dem! Så går det när man har för lite vatten & tror att man kan göra 2 saker samtidigt *suck*

Åter till det ursprungliga. Jag har köpt målarfärg, glitter, bokstäver i papp & lite annat smått & gått sen har jag suttit här i timmar & pysslat.

.........springer ut till köket igen.....
Det är bra om man stänger av KRANEN innan man går till nästa rum!!

Jag är alldeles för yr just nu. nån timmes vila & mat gör nog sitt.
Ska visa sen vad jag pysslat med & visa fina hallen.

Lördag el onsdag?

Publicerat: 2009-05-02 / 17:02:19 | Kategori: Allmänt

Jag tog som sagt ledigt ett tag så egentligen är det Onsdag för mig nu. Fick ledigt  mån, tis & onsdag! Känns inte som lördag heller. Jag befinner mig i en dimma just nu. Positiv & negativ. Igår flippa jag ur tyvärr=/ det kommer ibland & jag mår så dåligt. Känner mig så ensam fast jag har folk runt om mig så bryr sig. Nu är det bättre.
Här har det inte umgåtts så mkt i par idag. Jag har känt mig i behov av att få vara själv & Kari har nog fattat det. Han ska senare iväg på innebandyavslutning åxå så jag får en helkväll för mig själv. I need my space.

Igår blev det en del solning & man glömmer lätt bort att solen redan nu är väldigt stark så jag brände mig en aning i ansikte & på bröst men idag har jag haft solprotection nr30. Blev så glad nyss när jag gick ut på balkongen & fick se detta....


Jag drog tidigare ut min rottingfåtölj från ikea för att sola i.
Sen låg dem små där tätt ihop & mös när jag lessnat. Syskonen.


 


Ett tips jag har som jag faktiskt köpte på ICA är dessa blockljus om man vill ha lite mer färg.
Köpte dessa i veckan & en ny grönväxt till bordet i vardagsrummet.


Balkongen nästa!

Publicerat: 2009-05-01 / 11:32:26 | Kategori: Allmänt
Kari for ut till skatås en sväng för ett springvarv. Han e duktig & jag arg. Hitta inte min rakhyvel då jag skulle duscha haha! Dagens ilandsproblem. Kan bli så stressad över sådanna små skitsituationer. Är juh bara att köpa en ny. Nu e jag lugn igen & ska göra iordning håret iaf sen ut på balkongen å sola! Smink ska jag hålla mig borta från så mkt som möjligt dessa dar. 

Blir nog mousserat vin ute i solen innan grillning, mums! 
bara jordgubbarna som saknas!


Tänkte bara visa..

Publicerat: 2009-05-01 / 09:27:18 | Kategori: Allmänt
NICCITA

Systers häst har äntligen fått föl! Niccita fick en dramatisk start i livet efter ett jobbigt felläge men med hjälp av vetrinärerna gick allt tillslut bra ! SÅ söt!



 

Solen skiner & jag med den !

Publicerat: 2009-05-01 / 08:58:42 | Kategori: Allmänt
Hopas alla har haft det trevligt på valborg! 

Här hemma hände inte så mkt. Planen var att kolla på kortegen i stan med alla studenter men egentligen hade vi ingen speciell lust med det så vi skippa. Istället åkte jag & Kari till kålltorp & satt på en uteservering med varsin öl & buffètallrik. Stället firade 5 år så det bjöds på både buffé & efterrätt. Det hade vi ingen aning om när vi gick dit så de var en gla överaskning. Sen blev det en vanlig hemmakväll. Jag var inte ett dugg sugen på vin el dylikt då jag ville vakna pigg & fräsch idag & nu sitter jag här. Pigg & utvilad & har hela dagen framför mig=) Kari trynar fortfarande men tänkte väcka honom efter jag fixat god frukost till tända ljus. Det verkar bli en kanonfin dag igen & vi ska iväg & grilla! Först lite tvätt & stök. Jag är så GLAD för jag har fått långledigt ett tag nu som jag ville. Den tiden ska spenderas med att få ordning på lite sånt jag aldrig orkar med på vardagarna. Rensa, städa & dekorera:) Köpt lite nytt! Samt ta hand om mig bättre. Är fruktansvärt dålig på att ta hand om mig själv just nu så det ska bli rena spa-ledigheten hade jag tänkt :)

Nu har jag kari surrar i sängen men jag tror bara han pratar i sömnen el så var Sessan på honom med sin vassa tunga för mkt. Bäst & börja förbereda frukosten.

Ha en trevlig & SOLIG dag! puss


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!