Pust!

Publicerat: 2009-06-22 / 22:21:48 | Kategori: Allmänt
Nu är vi äntligen hemma efter handling till födelsedagen. Imorgon fyller jag mer tant, 27 år. Fattar inte vart tiden tar vägen.Har bjudet hem några på kalas här hemma så imorgon blir det tårtbakning & diverse doning men det ser jag fram imot. Bara det inte blir för stressigt. Slutar ändå 12 & gästerna kommer inte förrän 19 så det hinns nog med.

Dagens jobbdag var inte rolig med dubbel reklam. Min tid räckte inte till & det känns som om man får skit även fast man gör sitt bästa. Det har varit många tårar idag. Inte bara över jobbet utan allt annat runt omkring. En bottendag men ibland kommer dem, vare sig man vill el inte. Bara & försöka resa på sig & gå vidare. Hoppas dock på en bättre dag imorgon med go mat & tårta & härligt sällskap.

Puss & kram från moi!

AC DC !

Publicerat: 2009-06-21 / 19:00:08 | Kategori: Allmänt
Just det glömde juh det! AC DC spelar på Ullevi ikväll.
Någon som ska med upp till klippan & lyssna el är det för sent?

Hör av er!

Sunday Sunday

Publicerat: 2009-06-21 / 18:50:21 | Kategori: Allmänt


I morse vaknade vi vid 10 & HEPP HEPP så var vi igång. Jag hann inte ens föreslå badhus innan 
telefonen ringde & min sambos vän Glenn ville komma förbi & kika på trav. Naturligtvis hade de
spelat & vann men pga en riktig skräll så blev det ingen större summa.





Jag hällde upp ett glas vitt & sympatititta tillsammans med grabbarna sen gjorde jag iordning en braklunch med lite rester från midsommar som blev mkt uppskattat. Nu är travet slut & Glenn har åkt hem till sig. Kari ligger i sängen & slötittar på TV & jag funderar på om jag inte ska ta en liten kvällslur ;-) SOFT dag med andra ord.

Vädret är helt psyko idag!!


SOL, MOLN, REGN, SOL, MOLN, REGN....Bestäm!!



Tog några fina kort på Stumpan idag




Så vakna Sessan till...




Det är vad som händer idag hos oss. Nu ska jag kika vidare på lite bloggar
sen lägga mig bredvid karln & slumra lite lätt. Ha en mysig kväll!

Puss & Kram

Lara Croft & Jordisar

Publicerat: 2009-06-20 / 23:05:37 | Kategori: Allmänt


Vi har precis smaskat på jordgubbar & glass, snart blir det nog sängen. Kikar på Lara croft på fyran men jag är inte direkt impad av den filmen. Känns verkligen som en söndag idag & kommer på mig själv flera gånger att jag tror att vi ska jobba imorgon. Ska försöka komma upp tidigt imorgon & göra lite nytta. Badsugen är jag så kanske att man åker till något badhus? Nått vill jag göra för det var lite för mkt soff & sängläge idag.

Kari skrattar alltid då jag tar fram kameran för jag ska knäppa till bloggen.
Nu ville han oxå va med & visa att han mrd åt glass ;-)


Midsommar 2009

Publicerat: 2009-06-20 / 20:15:13 | Kategori: Födelsedagar & Festligheter
Dessa giftiga drycker. Idag mår man inte som en prinsessa direkt. Men det var skoj igår! Jag somna dock redan vid 21 i sängen helt utslagen:) Vaknade vid halv 3 på natten då jag hör Kari säga till de som var kvar att han nu skulle gå å lägga sig men de fick gärna stanna om de ville (spelade poker).


Tror jag är skelögd el så hade jag fått i mig nån öl för mkt

Det var jag & gubbarna kan man säga. Fotboll var tydligen ett måste så jag drog på mig hatten & hejja på! Var väl inte riktigt det jag tänkt på midsommarafton men det var bara Sverigematchen de såg så det gick an. Sen blev det sill & nubbe & diverse snappsvisor! Efter det lite poker & sen var det natta för mig. Inte ens glassen & jordgubbarna kom fram igår men det är jag glad över idag=)





Hoppas ni haft en trevlig midsommar! Kram från mig

Twitter

Publicerat: 2009-06-17 / 19:26:31 | Kategori: Allmänt
Så har även jag fixat en Twitter-användare. Detta ser ni nere i vänstra spalten under "sök i bloggen". Trycker ni på texten där det står när jag skrev senast så kommer ni till min Twitter-sida.  Haha trodde aldrig jag skulle skaffa en sådan. Har även lagt upp lite fler bilder. Roligt att fixa med bloggen själv, man får testa sig fram vädigt mkt innan allt stämmer men man lär sig av sina misstag sägs det :) 
                                                                                                            Puss & Kram från mig

Usch!

Publicerat: 2009-06-16 / 22:06:15 | Kategori: Min kamp
Vilken ****kväll jag har! ÅNGEST, RASTLÖSHET & PASSIVITET på samma gång?Det kryyyper i mig & jag vill inte vara vaken. KAN inte sova. Varken Kari, Lova, Stumpan el Sessan vill leka med mig heller. Försöker tänka, imorgon är en ny dag, det blir bättre men ÅH! Vad äre för feeel på mig?

Jag fällde en tår

Publicerat: 2009-06-15 / 22:55:05 | Kategori: Music
Var inne på Stna-Lee`s sida. Brukar inte läsa hennes blogg slaviskt men ibland är
jag där inne & kikar. Hon ska ju bli mamma den tösen! Så fin med lilla magen & jag
längtar tills det blir min tur! Hon la upp denna fina låt med Madonna, live. Jag fällde
en & en annan tår, SÅ FINT.

                                                  LOVE LOVE LOVE
                

Retas!

Publicerat: 2009-06-15 / 22:28:25 | Kategori: Allmänt
Haha herre gud fru gud & lilla jesusbarnet vad fåglarna håller på här ute! Vädrade lite & nyss kacklades & tjöt det så IN i bomben! Dem ska reta gallfeber på kissarna. Drog igen dörren & Stumpan kom i med världens ragg. Är lite rädd att nån ska gå till attack så jag håller alltid stor koll om vi har öppet. NU får det vara stängt! Äckliga fåglar!

God kväll

Publicerat: 2009-06-15 / 22:20:03 | Kategori: Allmänt
Mätt & belåten efter ett litet kvällsfik här hemma. Jag åt direkt efter jag slutat jobbet vid
halv tre & somna sedan skönt i sängen 4 hela timmar så det blev ingen middagsmat..
Det var behövligt att sova så länge känns det som. Varit så TRÖTT de senaste.
Tror det måste vara medicinen som spökar. Jobbig dag på jobb med 2 reklamsorter
& för lite tid dessutom.

Var ute på lägenhetsbyte nyss & kika runt. Har 2 byten där det står intresse 100 procent men har inte hört av något från de andra parterna. 1 lägenhet är vi MYCKET intresserad av. En etagelägenhet på 100 kvadrat med billig hyra. Ringde hon som står på annonsen för 2-3 dagar sedan & då sa hon att hon skulle iväg & titta på en annan lägenhet & att hon förmodligen skulle ta den men skulle höra av sig om så inte blev fallet. Intresset står fortfarande kvar på lägenhetsbyte. se. Både som direktbyte & triangelbyte så vi får se. Mailade ikväll för att höra hur läget ligger.

Annars finns det 1 lägenhet till med 100 procentigt  triangelbyte. 100 procent menas med att alla tre annonsörer markerat i intresse. Jag väntar & ser om de kontaktar mig. Älsklingen & jag har nämligen bestämt att vi ska ligga ganska lågt nu ändå med semester som snart kommer osv. Jag känner därimot lite att man kanske får passa på. Hittar vi en kanonlägenhet så flyttar jag mer än gärna på semester. Mer energi lär inte jag ha någon annan gång i sommar. All min energi går åt till jobb just nu.

Det går segt med att få bilen såld. Kanske inte så konstigt med ekonomikrisen & alla höga priser just nu. Kari har satt ut en annons i GP som kommer ut på Onsdag & får vi inget svar där så ska vi nog ta emot ett ganska bra bud som vi fått tidigare.  Däck & Kamrem måste bytas på bilen så den blivande bilägaren måste lägga ut lite själv, det får man ha i åtanke.

SÅ törstig efter dagens brevbäring & värme i luften! Så ska ta mig ett stort glas isvatten sen rensa
datorn & därefter får det nog bli sängen igen. Samla kraft!!

Kram & Godnatt

En lite bättre Söndag

Publicerat: 2009-06-14 / 21:59:18 | Kategori: Inredning, Hemma

Imorse

Sitter precis i skrivande stund & tittar på det okända. Älskar att kika på det programmet & idag var det verkligen ett hemskt avsnitt. El hemskt det är obehagligt med en liten flicka som gått igen & följer med producenten hem efter tagit emot en våg från familjen som blivit hemsökt.. Jag tror absolut på att det finns "spöken" el folk som går igen. Jag har ryst många gånger nu under programmets gång.

Igår köpte jag som sagt en fåtölj på Secondhand. Tycker den gör sig bra här
i vardagsrummet + att vi får en extra sittplats vid besök. Den är riktigt skön att
sitta i & katterna är mkt förtjust i den. Det fattas en rad nere vid foten men
tänkte försöka hitta något att placera dit som får ersätta & sittdynan ska kläs om.




Bordet & fåtöljen gör sig så bra vardera sido om TV:n & de passar bra ihop. En liten
rosa ros fick förgylla glasbordet. Få se hur lång tid den får stå där utan att bli
nersprungen av buskissarna.




Annars då?
Vi var & titta på en lägenhet tidigare idag.  Riktigt fin men vi kände att den låg lite långt ifrån jobbet. Som vi har nu är det riktigt bekvämt. 2 -3 min till jobbet max. Vi har utökat våra områdesalternativ men för att vi ska ta en lägenhet som inte ligger i detta område som vi bor i nu så ska det vara en toppenlägenhet. Så den vi titta på idag hade alltså inte riktigt den statusen.



Idag har dagen varit "normal" tidsmässigt. Jag har lagat pannkaka & Kari har varit ute & raggat folk till att köpa bilen. Ja, vi ska sälja den. Så småningom ska vi köpa en ny men detta har karln min tänkt länge. Vi ska passa på & ta en resa & köpa lite till boendet.


Camilla, Har du tittat på kanal 2 ikväll?=)

Soffbord

Publicerat: 2009-06-14 / 10:42:10 | Kategori: Inredning, Hemma
 Godmorgon! Nu är vi båda vakna!

Vi är som sagt ute efter soffbord & igår kväll kollade jag runt på diverse sidor ute på nätet. Det var svårt att hitta det speciella stuket vi el mest jag då, ville ha. Gillar den vita lantliga stilen som man
bl. a kan hitta i bloggen Hemma på landet. Ska uppdatera lite sidor här i bloggen med tips på andra goa bloggar / butiker med helt underbara interiörer!


Soffbord då. Vi har fastnat för dessa 2 bord från Möbelgrossen. Tror även det blir något av dessa 2. Butiken finns så behändigt i Utby här i Göteborg. Man kan hitta mkt fint till överkomliga priser.




Annars blev jag förtjust i detta bord som så klart inte finns längre på MIO




Andra fina som finns att köpa




Detta
blev jag överförtjust i men ingen hitt hos gubben =/




Enkla & stilrena



Blir som sagt nåt av dem översta. Gillar att det finns lådor till så man kan gömma alla fula fjärrkontroller + att man alltid vet vart de håller hus :)

Få tillbaka min tid !

Publicerat: 2009-06-14 / 08:31:27 | Kategori: Allmänt


Oj oj vad TRÖTT man vart! Därav bloggstopp.

IGÅR! Igår var den sjukaste dagen jag varit med om, tidsmässigt. Ni vet man slänger ibland ur sig.
- Vart tar tiden vägen?
- Tiden går fort när man har roligt!
  osv. 

Jag skämtar INTE när jag säger att igår snodde någon min TID!!

Min uppfattning av dagen var att vi klev upp, åt frukost, hämtade upp en ny fotölj från secondhand, diska, åt & sen var klockan 19.20 !!!! Det var inga långa lata mellanrum emellan heller utan minst 6-7 timmar försvann spårlöst. & då var vi ändå uppe vid 9 på morgonen.

Jag mådde nästan illa när jag fråga hur mkt klockan var & jag tillslut fatta att den var så mkt. Tog ett braaa tag innan jag förtod att Kari inte skämta. Som sagt, sjukt. Jag som hade så mkt planer & doning med lägenheten.

Helgerna som för mig just nu är heliga. De kan inte bara försvinna på detta sätt!

NU ska ja in i duschen & försöka lura tiden idag.
Jag ska titta på klockan hela tiden så den inte svishar iväg för fort *S*

Nytt bord

Publicerat: 2009-06-12 / 08:44:52 | Kategori: Inredning, Hemma
Vi hade sån otur att jag sett fel på dagar då secondhand butiken skulle vara
öppen här nere. Trodde det var Torsdag men istället var det Onsdag dem hade
öppet, förutom Lördag då. Av en ren slump såg vi i Onsdags att de hade öppet
så vi kila raskt in. Matbordet hade så klart gått iväg redan men soffbordet var
kvar. Men vi bestämde oss för att köpa ett helt nytt istället då detta bord kanske
inte var så fräscht vid närmare koll.


Hittade istället ett annat bord för billig peng som fick följa med hem. Ett vitt runt
glasbord. Det fick ta det fula marmorbordets plats där vi har telefonen.

Innan




Efter



Jag tänker mig en fin vas med en stor bukett blommor på detta bord. Bra förvaring för
Karis alla fördömda tidningar som annars ligger lite här & var i lägenheten.

Uppe med tuppen

Publicerat: 2009-06-12 / 08:23:20 | Kategori: Inredning, Hemma
GOD MORGON


Ja det kan man faktiskt säga att jag var idag trots att jag börjar sent (10.30) idag.
Sov en bra stund igår på eftermiddagen så min kropp tyckte väl att det räckte med
nattsömn. Känner mig rätt så utvilad. Ute öser regnet ner här i Göteborg idag.
Mysigt att gå brevbäring? Njet.
Men det är FREDAG, då går ALLT ;)

Igår höll jag alltså på med nya gardinerna el en av de iaf. De som ska hänga & nu hänger i vardagsrummet. Det var lite bök pga att gardinerna var så tunga men dessto snyggare hänger de ner. Förut hade vi alltså svarta deppgardiner. Förstår inte hur vi ens kom på den idén men nu är det ljus & fräscht.

Försökte hitta någon gammal bild med dem svarta men hitta egentligen bara detta.
Kari får sitta modell =) De e fina gardiner men fy så instängt det blev med svart.




NU ser det ut så här ( radera sladdarna ur bilderna, we fix)



Stängt

Publicerat: 2009-06-11 / 21:14:40 | Kategori: Allmänt

Strängt pga trötthet & gardinupphäng!

Återkommer imorgon....god kväll;)

Fynd

Publicerat: 2009-06-10 / 20:56:13 | Kategori: Keramik,Glas

Idag efter jobb åkte sambon & jag iväg för att byta lampa på bilen (krångligt värre) samt handla lite på Coop forum som låg i närheten. Där hitta jag riktigt SÖTA tallrikar för en billig peng & då menar jag BILLIG. 10 kronor styck kostade dem så jag köpte på mig 8 stycken. De kommer passa utmärkt tillsammans med mina stora mateustallrikar.

De är handmålade så varje tallrik är unik & kanterna är halvslitna som ger ett charmigt intryck. jag vill ha variation av form, färg & mönster i min dukning så de var perfekta ur min synvinkel. Kan säga att jag blivit smått förälskad i de redan nu :-)



Happy !

Publicerat: 2009-06-10 / 20:20:43 | Kategori: Min kamp
Igår & i förrgår var en av de värsta dagarna jag haft på länge.  Sådan ÅNGEST & depp. Jag ville helt lägga livet åt sidan. Jag vill säga upp mig, flytta & fly allt det onda. Jag var medveten om varför mitt psyke kollapsa så det var på ett sätt skönt trots det hemska. Men idag! Idag mår jag hundra gånger bättre. Trodde aldrig att det skulle gå över så fort. Det är något som jag märker blir bättre & bättre. Jag stannar inte i nedåtdalarna för länge utan jag kan kämpa mig ur de ganska snabbt. Nedåtperioder har vi alla & det är väl tur på sitt sätt annars hade vi aldrig kunnat njuta så mkt som vi gör när vi mår bra! Det gör jag nu & gläds bara åt saken att jag kommit ur hopplösheten.

Mitt STORA extraplus i vardagen är min Kari.
Utan honom hade jag aldrig klarat mig så pass bra
som jag har gjort & han var ett stort stöd dessa dagar!
Vet inte vad jag skulle göra utan honom.

Kissarna mår bra

Publicerat: 2009-06-10 / 18:50:42 | Kategori: Katterna


Stumpan & Sessan har varit SÅ duktiga. Dem hanterar hela trattgrejjen med ro.  Sessan förstod bara först inte hur man skulle gå med den på sig utan backade istället för att gå framåt + att hon gick rakt in i väggen ett par gånger. DÅ kunde man faktiskt inte hålla sig för skratt men det första dygnet var i stort sett bara hemskt att se dem gå omkring med den nya konstiga saken. Vad ska dem tro?? Vad har vi gjort för att förtjäna en sån här trut på huvudet? Matte, husse?

Dem var så klart väldigt trötta & lite groggy när dem kom hem så dem låg & försökte få till en bra ställning att vila med tratten på. Sessan var dock uppe & vandra väldigt mycket trots trötthet. Runt runt runt. Hon gick igenom hela lägenheten bra många gånger. Tillslut somna hon oxå.

Nu har dem vant sig vid tratten & protesterar inte alls. Kom ihåg när Lova steriliserades. Hon var inte ALLS glad & skulle få av sig den till varje pris. Vilket hon oxå lyckades med ett par gånger. Det var en orolig tid. Men med dem här så kan man känna sig lugn hela tiden. Jag tar av dem tratten när dem ska äta & håller koll så dem inte slickar på "såren" & när dem är klar så kan jag utan problem sätta på den igen. Dem står nästan & väntar haha.

Ikväll ska jag ta av dem trattarna en stund & låta dem tvätta sig lite dock inte runt  "såren" & hjälpa till lite & tvätta ansiktet på dem. Såren verkar läka väldigt fint. Men jag ska ändå ringa en sväng till veterinären för säkerhets skull. Stumpan fick även ett navelbråck bortopererat så det kan va därför jag tycker att det ser lite mer knasigt ut en vad det brukar. Lika bra att ringa & höra.

Lova är lite rädd för trattarna så hon kan fräsa till nån gång om dem råkar gå rakt in i Lova men annars så bryr hon sig inte så speciellt mkt.

Kari å andra sidan tycker detta är jättehemskt när dem får ha trattarna på sig hela tiden & tycker det är djurplågeri! Han ojjar sig hela tiden över deras öde =) Jag försöker förklara för honom att detta mår dem i slutändan bäst av & att det inte är så farligt som det ser ut:)
SÅ skönt & få det gjort & att dem mår så bra nu efteråt!






Trattkantareller

Publicerat: 2009-06-08 / 08:11:42 | Kategori: Katterna
SÅ. Nu har både Sessan & Stumpan lämnats in för sterilisering. Jag blev nog lika nervös som missarna men det går säkert prima! Att döma av mina tidigare besök så är personalen på Smådjursakuten kanon! Klockan 15.30 är dem redo att hämtas, mina små tratt kantareller. Ett smeknamn som en jobbarkompis använde för ett tag sen. Tyckte det var sött ;) Trötta
& vingliga små trattisar, hua, stackars små men det är för en god sak.


Stumpan                                                       Sessan

Vi var som sagt på IKEA igår & kikade, el kikade & kikade. Sa till Kari att han ändå får förstå att det går inte att åka till IKEA UTAN att komma hem med något nytt :) Nytt blev det men inte så farligt dyrt. Hittade billiga vita gardinpar till vardagsrum, kök & Sovrum så jag ska ta fram strykbrädan & börja fixa snart. Börjar inte förrän kl 11 så det blir perfa.

Vi var ute & åkte bil vid ett på natten igår. Både jag & älsklingen somna TIDIGT i sängen igår kväll/eftermiddag med kläderna på & vaknade igen vid 23 & kunde inte somna om. Så vi åkte ut en sväng vilket var väldigt mysigt. TYST Göteborg då dem flesta låg & sov i sina sängar. Lite småtrött nu men snart ska ja ut på brevbäring så då piggnar man väl till sig lite!

Puss & kram på veckans första dag !

IKEA!

Publicerat: 2009-06-07 / 12:49:30 | Kategori: Allmänt
Nä nu sticker vi till Ikea!! JIPPIE!

Minnen

Publicerat: 2009-06-07 / 12:06:22 | Kategori: The old days
Min syster berättade att hon hade några bilder sen ett par år tillbaka
då mamma & jag var i Stockholm & hälsade på. Mia (syster), hennes
sambo Erik & hennes vän Peter & jag tog en krogsväng på stan en av kvällarna.
 
Hon skickade över dessa bilder till mig & jag fick en  smärre chock. På den tiden var jag SMAL & jag fick ytterligare jävlar anamma i mig inför min viktnedgång. Kan nästan tycka att jag var lite väl smal & det är inte mitt mål. Jag vill ha en trivsam vikt då både mitt psyke & kropp mår bra. Jag minns kvällen när vi gick ut som igår & det var en väldigt knasig men ROLIG kväll!

Jag var inne i min"Trance-period" så det var brallor & hela kittet ;)




Erik, mamma & Jag

Vi är i gång

Publicerat: 2009-06-07 / 11:20:46 | Kategori: Allmänt
Vaknade vid halv åtta redan i morse  & undrade vart Kari tagit vägen. Då låg han ute i soffan & halvsov & ojade sig över sin skallebank. Jag å andra sidan var ganska fräsch när jag klev upp. Blev ingen pub igår heller så jag satt bara hemma & tog det lugnt. Låg väldigt bra till i en pokerturnering men åker ut på ESS KUNG mot KNEKT KUNG. Så är det, med pokern. Missade precis en prispott.

Nu har vi vaknat till & stökar lite i lägenheten. Kari damsuger & jag har sprungit å plockat disk & torkat av överallt. NU tar ja paus några timmar. Kände direkt värken i ryggen =/ Snart ska vi köra lite YATZI. Jag har vunnit först till 100 två gånger haha så ni kan tänka er hur många gånger vi spelat=) Jag har fruktansvärt mkt tur i yatzi! Varför kan man inte ha så mkt tur i det verkliga livet?

Mysdag. Pizza & glass med färsk ananas står på matsedeln ;-) Vi har bestämt att på helgerna får vi "svulla" =)

Just nu går denna på P3...tycker den e mys


Snäll frisörska!

Publicerat: 2009-06-06 / 16:04:45 | Kategori: Egna Videoklipp
Nu e jag ny-klippt & fräsch i håret igen. Tyvärr går min digitala kamera på batterier & dem var slut så jag knäppte ett par bilder med webcamen istället. KASS kvalitet så det gjorde sig bäst i svart vit. ÄNTLIGEN har jag fått min LUGG igen.

  

Hon som klippte mig var snäll att slänga ner ett bra silverschampo i påsen när jag var klar med REJÄL rabatt. Mitt hår är lite gult fortfarande fast mest längst in så få se om detta kan va till hjälp. Det andra var jag inte allt förtjust i som jag köpte på Åhlens.

Tittade lite i ELLE Interiör förut som Kari tog med sig från jobbet härom dagen.
Gillade deras HETA LISTA dem hade i detta nummer. Helt UNDERBAR tapet
& diverse prylar. Skulle visa men nu vill det sig inte alls att lägga upp bilder.
Får göra det senare.

PS. Sorry Camilla om de kommer fler tidningar framöver så kommer han nog ge dem till mig nu ;) Visste inte om att han fick sånna över =))


 STUMPAN GILLAR TV


Hon satt hur länge som helst & kika på TV. Har minst 3 lika långa
videos till när hon följer minsta lilla rörelse på Tv-rutan =)


Har hällt upp en martini nu & inväntar Kari så ska vi strax ta itu med maten. Vi fick 2 flaskor av mamma hans när hon åkt med Danmarksbåten som hon gör varje månad. Tyckte inte alls om Martini förut men nu var det ganska gott. Emil i Lönneberga på TV & katterna sover:)

Puss puss!!

Nu e det klart

Publicerat: 2009-06-06 / 11:47:17 | Kategori: Pyssel
Igår målade jag  ramen till tavlan som pappa gjort & M:et är klart. Nu vill jag ha en hylla från ikea så jag kan fixa min "fotovägg". Ramen till tavlan var redan ganska fin men jag chansade på att det skulle bli fint med vitt oxå & jag blev rätt så nöjd. Den första bilden är från min förra lägenhet i Kortedala.

 
Före


Efter


Bokstäver klara

Det syns inte här men jag har även strött på lite glitter på vardera bokstav så det ska glittra fint i dagsljuset. Nu håller jag på att tänka ut lite andra "projekt" till lägenheten men några fler inköp blir det inte denna månad då plånboken skriker.

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag
hinner dona lite i lägenheten innan jag ska till frissan.

 Trevlig Lördag så länge!!

Typiskt

Publicerat: 2009-06-06 / 10:58:58 | Kategori: Allmänt

Secondhandbutiken hade så klart  stängt idag så det blir inga bord förrän på Torsdag. Jaja borden går ingenstans. Jag fick en kaffe av han som jobbar i spelbutiken här nere & satt sedan & prata lite med en trevlig gammal man som brukar sitta här nere ofta. Vi pratade om livet & han berättade om vad han som gammal man fått gå igenom hälsomässigt. Tyckte synd om honom men så är det juh att bli gammal. Kroppen hänger inte med för alltid.

Nu är det melodikrysset på radion, Kari diskar & snart har vi tvätttid.  Jag ska ta å göra en inpackning innan jag beger mig till frissan & i kväll kommer eventuellt  min gamla lagledare Fredrik  & Anna-karin med sällskap till vår engelska pubb Paddington  till granne så jag ska nog ta å gå ner & ta en öl el två med dem.  Kari ska iväg på Sverige-Danmark- matchen.

Besviken över borden  men det är en HÄRLIG Lördag!!  Jag njuter för fullt !!


Sveriges Nationaldag

Publicerat: 2009-06-06 / 09:42:52 | Kategori: Shoppat


Ja idag är det sveriges dag! Tycker det är lite tråkigt att vi inte firar dagen så mkt utan låter den gå förbi ganska obemärkt Tror dock det blivit lite mer festligt på senare år. Jag hade tänkt att baka en tårta & bjuda på lite fika men det finns inte mkt tid över idag. Om en halvtimme går vi ner till secondhandbutiken & kollar på borden igen. Dem hade bara öppet Torsdagar & Lördagar så vi fick vänta. Så, hoppas på att dem finns kvar. Sen är det tvätttid & kl 13 har jag ÄNTLIGEN klipptid. Behöver verkligen klippa mig & fräscha upp. Luggen går juh nästan ner till knäna, bara nästan.

Igår kväll blev det lugnt här hemma i soffan. Först åkte jag & sambon iväg till Allums köpcenter för inhandling på Panduro & mat.  Hittade en fin ljuslykta inne på Ica MAXI som jag tänkte ha på säng byrån.

 

Målade ramen på tavlan & till min stora glädje hade M:et kommit inne på panduro så det fick sig ne omgång oxå. Får visa lite senare. Nu måste jag göra klart frukosten så vi strax kan gå ner & förhoppningsvis hämta upp borden!!=)

Hej så länge=) kram!

PS. Mia, skicka bilderna till min hotmail =) [email protected] KRAM

Jag vill tillbaks till mitt gamla JAG

Publicerat: 2009-06-04 / 21:57:12 | Kategori: Min kamp
Ikväll mår jag lite bättre! Bättre för jag fått träffa min psykolog idag + att det nu bara
är 1 dag kvar sen HELG igen! Tack o tack o tack o tack! 


Min psykolog påminde mig en en gång att orsaken till jag har gått upp i vikt, större delen beror på min medicinering.  Jag har klandrat mig själv väldigt mkt helt utan anledning. Så NU måste jag börja trappa ner med den. Skulle börjat med det för ett tag sen men som så mkt annat försvann det i all yrsel i huvudet. IMORGON är det JAG som går & tar ut nya tabletter. Jag har nu 150 mg tabletter & ska alltså ta ut 75 mg tabletter & börja trappa ner.
Min psykolog berättade att hon träffat många som gått ner massor när dem slutat ta sin medicin. 15 kg på en månad var inte ovanligt & då hade dem inte ens ändrat på sina motions el matvanor! Jag är TAGGAD! Med motion & bättre matvanor kanske jag kan få gå tillbaks till den jag en gång var.

Mina överviktskilon påverkar inte bara mitt redan ostabila psyke utan väldigt mkt negativt på själva kroppen, så klart.  Jag har ständigt ONT i ryggen, ont i knän & har svårt att göra allt det "normala" som man i det vardagliga livet är beroende av.
Magen har även raserat rejält & jag har ofta ont & besvärligt.

Kommer ihåg när jag började gå upp i vikt hur FORT det gick! Jag märkte snabbt förändringar på kroppen  som gjorde att jag inte längre ville se mig själv i spegeln. Jag blundade mest hela tiden då jag stod i duschen  Det var fruktansvärt. Idag har jag lärt mig att slappna av lite & försöker acceptera men det är svårt. Jag tänkte DÅ aldrig på att det kanske hade något  att göra med medicinen. Jag beskyllde mig själv för att jag inte orkat mig ut på promenader när jag varit sjukskriven.

Nu skriver jag ner det jag aldrig tänkt göra. Anledningen oxå till varför jag oftast inte har en helhetsbild här i bloggen. När jag vägde mig sist vägde jag 125 kg & det var ett tag sedan så jag vet inte vad jag väger nu men nått jag vet säkert är att jag inte gått ner i vikt iaf Jag har efter min depression & medicinering gått upp nästan EN HEL MÄNNISKA i vikt. Den onda cirkeln blev sluten men NU ska jag ta mig ur den!

Hittade en gammal bild på mig när jag bodde kvar i Härnösand innan jag gick ner i djupa depressionen & jag kan säga att jag fällde en tår el två när jag tänkte på hur omöjligt det skulle vara att gå ner till den vikten igen. Men nu idag känner jag HOPP igen.

Här vägde jag lite över det jag "normalt" skulle väga men det var en hälsosam vikt & jag trivdes med mig själv vilket är det viktigaste. Kortet är min sporre nu när jag ska kämpa ner i vikt.

Ren fakta är att jag har gått upp 40-50 kg under dem senaste åren vilket är helt absurt! Jag har alltid varit en "promenerare", sprang mkt & simmade när jag bodde i Härnösand & ett tag när jag precis flyttat till Göteborg. Men med depressionen kom passiviteten & bristen på ork sen har jag hamnat i den onda cirkeln & det har varit omöjligt att ta sig ur. Nu har det gått så långt att en promenad som vanligtvis var ett nöje & njutning istället har blivit en pina då min ryggvärk sätter in bara efter några 100 meter. Jag "haltar" nästan när jag går & känner mig allmänt osäker bland större folkmängder & folk jag inte känner. DET är INTE jag!

Här finns anledningen till varför jag nu börjat gå till en sjukgymnast. Hon ska både hjälpa mig kunna slappna av på rätt sätt i all stress + inspirera & coacha mig till ett mer rörelserikt liv. Jag har fastat & behöver hjälp att ta mig ur & det är tur att jag har välutbildade personer runt omkring som jag kan ta hjälp av. Det finns så många som går utan professionell hjälp så jag känner mig lyckligt lottad av att tillslut hamnat på den kvinnoklinik jag nu går till.

Det här blev väldigt långt men det var en del av mig jag ville dela med mig av.
jag har mkt att kämpa med både fysiskt & psykiskt men det SKA GÅ !

KRAM till alla som orkat läsa igenom detta. Det var meningen att inlägget skulle handla om något helt annat men när jag väl började skriva om min situation kunde jag inte sluta. Detta är något som jag går å tänker på dagligen. 

TACK & KRAM som sagt

Makeovers!

Publicerat: 2009-06-03 / 23:50:19 | Kategori: Allmänt
Jag är fortfarande vaken. Lägenheten är släkt & kari ligger i sängen & slötittar lite på TV. Kunde inte sova för jag tänkte på allt jag vill göra om i lägenheten :) Kari fick masa sig upp en snabbis & titta på lite idéer & inspiration jag fått från nätet. Så mkt jag vill ha & göra om!!  Lite i taget gör mkt! Nu är jag inne på gardiner! Svarta gardiner i vardagsrum är big NO NO när sommaren är här & det behövs köpa nytt till sovrum & kök dessutom. Nu är jag görsugen att fixa iordning lite i sovrummet efter sängbyrån kom på plats! Så imorgon ska jag måla om en ram med en tavla som min pappa har gjort.
Vit så klart. Tavlan som pappa målat är ganska mörk & dyster i säg men jag gillar hans stil, dock kan det bli lite fräschare med vitt. Projekt sovrum är i gång!

Nä nu får man krypa ner igen. Gonatt & Kram!

Längtar

Publicerat: 2009-06-03 / 19:44:37 | Kategori: Youtube

 


Secondhand

Publicerat: 2009-06-03 / 19:19:30 | Kategori: Allmänt
Det blir lite mindre uppdateringar just nu då jag är helt slut. Vaknade nyss upp från en eftermiddagslur & hade inte ens hört när Kari kom hem från fysiken. Så jag blev lite chockad då jag ringde hans mobil & han helt plötsligt stod bakom hörnet :) Jobbet gick bra idag men jag känner mig helt out of order så helst ville jag bara hem fort som möjligt & ner i säng.

Mitt emot vårt hyreshus ligger en secondhandbutik & jag har av nån anledning aldrig gått in där & kikat men idag när jag kom hem från jobbet gick jag in en sväng & gjorde lite kap. Ett litet vitt sängbord/byrå. Vi hade tidigare bara en korg/bord i rotting som vi har lite sängkläder i. Sen fanns det många tårtfat där & vi har INGET så det fick följa med hem.

Det var inte alls så skabbigt som jag trodde det skulle vara där. Det fanns mkt fint & fräscht! Hittade även ett vitt soffbord som jag helst hade velat köpa men ville vänta & höra med kari + ett vitt matbord för en 100-lapp.
Borden är kanske inget som vi kommer ha i  nya lägenheten då jag vill ha ett litet mindre  soffbord & större matbord men att byta ut det fula mörkbruna soffbordet på hjul & det osmickrade bordet i köket för 200-300 tills vidare tycker jag är värt att göra. Så hoppas dem har öppet imorgon så byter vi helt enkelt ut borden vi har.

Nu är jag HUNGRIG så jag ska ta en snabbdusch & fixa iordning lite pasta med carbonara.

Puss & kram hela dan...

SlaskTV

Publicerat: 2009-06-02 / 19:44:15 | Kategori: TV


Nu ska man strax vidga sitt intellekt framför Paris Hilton`s new BFF. Kan säga
att det passar alldeles utmärkt idag! Helt fucked upp i huvudet nu. Sov förut ett
tag men som vanligt då psyket är ur balans så frodas mardrömmarna
INTENSIVA mardrömmar.

- Hej, jag heter Tove & jag ska tröstäta nu
(alla i kör) - HEJ TOVE!

En dusch, täcke & slibbig såpa.


Stress stress

Publicerat: 2009-06-02 / 12:47:18 | Kategori: Allmänt

Nu längtar jag till en VILOhelg redan!!  Som jag sprungit idag fram & tillbaka. Slutat jobbat för ett tag sen & nu bär det iväg till sjukgymnasten. Jag orkar INTE men det leder till gott. Jag kan sluta oroa mig för det jag hade i tankarna för nån dag sen iaf. Så lite pustar jag ut. Hade behövt ta ett samtal med min psykolog IDAG.....tömma ur & samla kraft.

Dryga timmen kvar sen måste jag få lite sömn & vila. Kram på en lite kyligare Tisdag!


När man inte planerar...

Publicerat: 2009-06-02 / 00:24:33 | Kategori: Egna Videoklipp
22.30......kurr kurr kurr






Välkommen Juni !

Publicerat: 2009-06-01 / 09:29:39 | Kategori: Shoppat

Bild lånad från Quadros Lifestyle

Välkommen Juni, välkommen sommaren!  Juni för mig är sommarmånad nr 1 med födelsedag & midsommar. Brukar dock inte vara alltför varmt men i år  kom värmen tidigt!

Jag sitter & oroar mig för lite som förhoppningsvis kommer lösa sig.
Dålig planering & tajming! Så svårt för mig att hålla allt i styr i huvudet.
Inget jag kan göra något åt just nu utan nu tar jag dagen som
den kommer Det kommer bli VARMT med brevbäring idag.

Väggorden på bilden här över har jag beställt & fått hem för ett bra tag sen fast i svart färg! Väntar tills vi fått NY lägenhet med att sätta upp den. Dem ligger i tryggt förvar i byrån & väntar.

NU dusch & frukost, Happy Monday!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!