Ditt & datt

Publicerat: 2011-11-24 / 10:51:55 | Kategori: Allmänt
Min inre stress stör mig enormt just nu. Försöker tänka realistiskt och inte överanstränga mig med diverse saker men just nu är jag inne i en period då det händer mycket och jag vill ändå hålla igång träningen som jag vet gör mig så gott. Men idag skippade jag min morgonpromenad. Det är grått & regnigt ute och jag ska oavsett till varmvattenbassängen senare i eftermiddag, som jag inte heller har någon större lust med (?)

Kl 12.30 bär det iväg till medborgarskolan för min första kurs. Jag har sett fram emot detta länge men nu har det snarare blivit ett orosmoment och lusten att gå dit är minimal, just pga stressen. Jag försöker proppa huvudet med positivitet och en inställning om att allt kommer gå bra och att jag bara kommer tycka det är kul när jag väl är där men det är förbannat svårt just nu.  Kursen slutar 15 och 17 börjar varmvatten så det är ingen mening att ta sig hem innan. Alltså en lång dag på stan och jag känner mig inte i shape för detta. Men men, bara att bita i det sura äpplet och hoppas på en bra dag i slutändan.

Lite julfint hemma..
Så var d det här med håret! Varför född3es man inte som grabb??
Med snålt i börsen och en hel del utgifter så har jag fått skjutit upp min klippning av hår och det resulterade i ett totalt haveri ! Så igår lät jag min kära Karoline klippa mig och jag blev mer än nöjd. Jag var väldigt skeptisk om jag skulle låta henne gå lös på mitt hår då jag inte hade en aning hur duktig hon var men den oron var helt i onödan! Nu ser man inte längre igenom topparna :)

Nu är det bara att få bukt med missfärgningen från förra blekningen och åtgärda utväxten.
Ett avsnitt av American Horror Story sen ett skönt avslappnande bad innan avfärd! Puss

-30

Publicerat: 2011-11-18 / 10:57:59 | Kategori: Viktnedgång & Träning

Igår fick jag en boost utan dess like, precis som förra gången när jag nått -20 :) Jag har underbara människor omkring mig som överöser mig med fina kommentarer. Klart, jag har gjort ett bra jobb, det vet jag själv men som alltid är det svårt för mig att greppa verkligheten. Levde i ett lyckorus igår kväll och jag känner mig väldigt nöjd över mig själv!

Så småningom kommer jag att lägga ut några få bilder på mig själv. Före och efterbilder! Jag har många kilon kvar men för ett tag sen fick jag se en bild på mig när jag vägde som mest och det är en stor skillnad. Det var inte längre obehagligt att titta på hur jag såg ut då utan det blev istället ytterligare en peppning att fortsätta när jag såg vilken förändring som har skett.

Bara känslan av att titta sig själv i spegeln varje morgon och numera känna igen sitt gamla jag är så oerhört skön! Jag strävar inte efter att vara pinnsmal och jag tror el vet att jag inte skulle trivas med det heller. Jag har alltid varit lite kurvig och det vill jag ha kvar. För X antal år sedan vägde jag 65 kg och det såg inte hälsosamt ut!Jag har kvar korten från den tiden och där känner jag inte igen mig själv heller. 70 har jag satt som mål och jag tror det är lagom som trivselvikt sen får det ta den tid det tar!

Nu har jag lyckats med halva vägen och jag är inte längre
tveksam över om jag kommer att kunna klara detta!

Lyckades även med att ställa in min Lilly-Weightloss igår så nu står det exakta siffror :)

♥♥♥


Promenad, varmvatten och snart snart snart..

Publicerat: 2011-11-15 / 22:57:10 | Kategori: Allmänt

Sitter och pustar ut efter en energislukande dag. I morse mötte jag upp Anna & Anne med lille Albin för en promenad runt delsjön. Det var soligt men KALLT ute. Jag hade på mig dubbla mössor och såg lite ut som ett ufo, men vad gör det när man ska ut till skogs:)

Delsjön har väldigt fina promenadslingor! Just idag var det extra fint med höstens alla färger som sprakade i solen och den lätta dimma som svävade över vattenytan. Frosten låg kvar över gräset och nog var det kallt men väldigt friskt och skönt! Runtom sjön stod bänkar perfekt placerade alldeles vid vattnet, romantik! Vi gick slingan på 8 km. Det skapades ingen romantik men väl ett duktigt flås i backarna :)


Efter promenaden fick det bli lite mat hemma sen var det mer el mindre dags att ge sig av igen, mot ett träningspass i varmvattenbassängen. Är minst sagt mör i kroppen. Seg kropp men pigg i knopp, lite uppe i varv! Hoppas inte på att det blir bök att somna för det må va nått av det värsta jag vet. Igår hade båda jag & Kari svårt och somna så vi låg och kasta sockor på varann och lekte ordlekar istället=P

Innan träningen i bassängen klev jag upp på vågen. 0,5 kg kvar till -30 ! snaaaart så :)


Tyst

Publicerat: 2011-11-14 / 18:23:14 | Kategori: Allmänt
Det har varit tyst här i bloggen ett tag och det beror som vanligt på en massa jobbiga tankar och fix med vardagen. Jag har kämpat med att få igång en psykologkontakt som tillslut gick i stöpet och planerat med AF för min fortsatta aktivitetsplan. I Fredags var jag på möte på medborgarskolan som håller i ett projekt som kallas  för Medvind. Där tillhandahåller dom ett antal mindre kurser till dom som är och har varit långtidssjukskrivna. Dom har ett veckoschema där man själv väljer vilka kurser man vill ta. Det lät som nånting väldigt bra så på onsdag ska jag ditt på ett till möte med min framtida handledare och berätta vilka kurser jag kan tänkas vara intresserad av att testa. Ska bli kul! Handledaren verkar väldigt trevlig.

Viktnedgången fortsätter i samma takt och det går bra med mat och träning! Det är mitt positiva energigivande i min tillvaro just nu. Ska göra lite ändringar matmässigt så småningom men det känns inte som några större problem. Förra vägningen för snart 2 veckor sedan landade på 104,2 kg och totalt hade jag gått ner 6,1 förra månaden, litet rekord :) Just nu väger jag 102 här hemma. Det ska bli roligt att väga mig imorgon när jag ska till rehabbassängen. Tror jag är väldigt nära -30 kg om jag inte redan är det :) Det varierar som sagt mellan min, sahlgrenskas och rehabbassängens våg. Hursom så rullar det på nedåt som det ska och det är det viktigaste!Sen har vi tärnor äntligen hittat en fin bolero till bröllopet! Boleron i tidigare inlägget var minst sagt en besvikelse! Man ska inte beställa kläder från nätet om det inte är svart el vitt. Färgerna kan vara heelt annorlunda! Nu har vi en glittrig fin liten skapelse från Cubus, tror det blir perfekt!

  

Till Lisa :)

Publicerat: 2011-11-02 / 19:03:07 | Kategori: Allmänt


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!