Filmmaraton

Publicerat: 2009-03-30 / 23:19:38 | Kategori: Film
Hua vad trött man ÄR! Nu ska "gå&läggasigtiderna" ändras banne mig! Men just nu har jag & kari bestämt oss för att se en Film innan vi går & lägger oss=P Här hemma har jag/vi filmmaraton varje dag. Hittat en massa goa rullar. Det mesta skräck/rysare & sci-fic som är mina favvo generer.

Än så länge måste jag säga att Twilight är den bästa hittils, mumma. Ikväll blir det en sci-fic "The day the earth stood still" med keanu reeves i huvudroll. Lite skeptisk men på trailern tyckte jag som det verkade som en typisk "Tovefilm" :)



Kram & hej då länge & gnatt för dem flesta ;)

Hallå??

Publicerat: 2009-03-29 / 17:25:34 | Kategori: Allmänt
Vart tog helgen vägen?? Nä usch vad tråkigt!  Ja det lär väl komma några fler :)

I fredags var vi på afterwork några st på O`learys. Buffè & några öl sen begav vi oss till casinot. Ingen större lycka där men vi kom hem med några 100-lappar + iaf. Kari har sista innebandyhelgen nu på ett tag. Det betyder ingen dömning för hans del & mer umgängestid för oss !:)

Olearys

  
Marina & jag, Steppan & Leif & Marinas syster Annika.


I övrig så staplas dagarna på varandra som vanligt. Jag har mina tankar riktade väldigt mkt på framtiden. Det som komma skall! Jag e positiv men samtidigt otålig. Känner att man står & trampar men kommer ingenstanns men som min psykolog sa sista träffen. Titta på vad du har bakom dig & se hur långt du har kommit & det har hon rätt i =)
Hoppas & håller tummarna varje dag att dem ska ringa & ha en lägenhet ledig åt oss! Kvävs här inne i våran 2:a.

Imorgon ska jag iväg å köpa ny kökskeramik!!
Längtar! har hittat så fint i en affär alldeles i närheten.


Matheus-tallrikar som jag redan har fast i rosa färg!

Nu är det pokerturnering på G, wish me luck! Kram & trevlig Söndag på er!

Utmanad !

Publicerat: 2009-03-25 / 20:47:34 | Kategori: Utmaningar / Listor
Jag har blivit utmanad av min goa lagledare Anne på jobbet!!

Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga, inte hitta på ord! Om personen som utmanade dig börjar på samma ord som ditt, får du inte ge samma svar som han / hon har gjort. Du får inte heller skriva samma svar 2 ggr eller skriva ditt eget namn som svar. Lycka till!




1. Vad heter du? 
TOVE  




2. Ett ord på 4 bokstäver:
  TRÖG 



3. Flicknamn:
  TANJA  



4. Pojknamn:
  TEO


5. Yrke: 
 TRUMMIS   




6. Färg: 
TURKOS   

7. Klädesplagg:  TUNIKA 



8. Mat: 
TACKOS!   



9. Sak i badrummet:  TOALETT




10. Plats / stad:
TELLUS   




11. En orsak att vara sen:
TIDSBRIST    




12. Något man skriker:
TJOOOOHOOOOOO!!   Woohooo!!




13. Film:
TRE AMIGOS  




14. Något man dricker:
  TEQUILA





15. Band:
  TAKE THAT  




16. Djur:  TIGER  





17. Gatunamn:
TIGERSTIGEN  




18. Bil:
TOYOTA  Wwroooooouuumm....  





19: Sång:
TINGELING! 





20. Aktivitet med mer än en deltagare:
  TRIHALTON  






Jag utmanar : Mickaela - http://mickavela.blogg.se/
                          Sarah - http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
                          Izabella - http://izabella.devote.se/
                          Sara - http://www.sirisvarld.blogspot.com/
                          Frida - http://fridabostroom.blogg.se/
                          

Hurra hurra hurra!

Publicerat: 2009-03-15 / 10:19:27 | Kategori: Allmänt

          Malena vann ! Tror jag aldrig varit så nöjd förut schlkagerfantast som jag är. Jag satt & fällde en å annan tår när det precis var klart & rösten rasslade ett tag efter haha! Var lite skakis när juryn la ut sina röster, tänkte , va fan hur tänker dem som. Speciellt norrland som man kommer ifrån. Min förre detta grannstad Sundsvall?? Nä jag ska inte säga nått. Göteborgs jury rösta lika dåligt :) Glömde att folkets röster skulle göra sig hörda haha!

Här i Göteborg är det STRÅLANDE väder idag! Knallblå himmel & behagliga temperaturer, välkommen våren! Jag & älsklingen ska iväg & ta en söndagsfika i stan sen diverse inhandling ! Bl. a en kolsyretub till våran Soda stream. Världens bästa uppfinning. Älskar sodavatten! Så skönt att kunna göra iordning när & hur mkt man vill.

Jag har otroliga cravings efter potatisgratäng & lammbiffar så det får det bli i eftermiddag. Det vattnas i munnen bara jag tänker på det.

Trevlig söndag !

En tår längs med kinden

Publicerat: 2009-03-14 / 13:47:51 | Kategori: Min kamp
Idag vaknade man lite (läs mkt) seg & dann. I går var en riktigt jobbig dag fylld med ångest & depp=/ Ibland kommer dem dagarna & man vill inget annat än att försvinna ur bilden. Självförtroendet & självkänslan var lika med noll & jag hoppades på att ingen på jobbet skulle ställa den för stunden jobbiga frågan-hur mår du? Oundvikligt då jag varit hemma & sjuk för mage & förkylning i 2 veckor svarade jag med ett påklistrat leende . . .hm jag tror inte ens jag hade det. Det var ett -Jo det är väl ok med stor skeptism. Man kunde läsa mig som en öppen bok. Första halvtimmen kämpade jag  för att inte tårarna skulle sippra ner för kinderna men istället såg jag knappt vad jag gjorde för ögonen var så tårfyllda. 1 tår lyckades att trilla ner. Det var fruktansvärt. Jag ville verkligen inte att någon skulle märka av mitt mående just då. Som tur var så muntra en kollega upp mig som stod mig närmast. Utan att fråga vad det handlade om (det var rätt tydligt ändå) så försökte han muntra upp stämningen med lite humor & han fick mig faktiskt att skratta lite & jag kunde tillslut se vad jag hade framför mig:)

Min tid gick ut & jag fick äntligen gå hem. Hem till den underbara sängen med täcket som tröst. Sov rätt länge & när jag vakna igen kändes allt lite bättre. Kvällen kom & min sambo & jag funderade på vad vi skulle ta oss för. Det slutade med en pokerkväll hemma med lite vin & wiskey & det va SÅ skönt att kunna ta det lugnt utan några måsten.

(Jag har tagit det lite lugnt med drickandet efter mitt krångel med magen & läkarens misstankar om magsår men fick svar i veckan & det visade inga spår på blödningar i magen så det kändes inte så farligt att ta ett glas el 2 igårkväll. Frågan är vad det kan handla om istället=/ Så mkt dricka blir det inte av i fortsättningen heller då jag inte riktigt vet var det är för fel än. Bekanta runt om kring tror på gallsten. Vi får se efter vidare tester.)

Nu vill jag ha en trevligare vecka framför mig. JOBB & goa arbetskamrater runt omkring
 mig & jag ska försöka göra allt för att hålla humöret uppe trots motgångar.

Freedom 2 Love

Publicerat: 2009-03-10 / 22:25:58 | Kategori: Music
Här är låten som fick mig att döpa min blogg till Freedom2love. SÅ härlig låt som framkallar sköna vår/sommarkänslor! Den spelades flitigt för  cirka 2 år sen. Lycklighetskänslor !!
                                                                                 
YOU GIVE ME FREEDOM TO LOVE

Lexter - Freedom to love


Malena måste vinna!

Publicerat: 2009-03-09 / 20:58:45 | Kategori: Music
                                                                          
Malena Ernman - La voix



Åsikterna sprider sig kring Malena Ernmans bidrag i melodifestivalen, La voix. Personligen älskar jag låten men jag har även blivit riktigt förtjust i själva Malena som artist.
Min nya idol;) Hon är helt fantastisk! Sådan karisma, fötterna på jorden med glimten i ögat
& humorn nära till hands. Jag tror vi har en god chans att ta hem hela eurovision om vi skickar Malena till moskva ! Något annorlunda för en gångs skull ! Börjar t.o.m. undra om jag börjar gilla riktig opera men det är nog enbart Malenas förtjänst.

Ikväll klockan 21.10 på SVT24 ska Malena vara med. Jag kommer sitta bänkad ;)












ljusglimtar finns

Publicerat: 2009-03-05 / 11:17:10 | Kategori: Resor
Ja allt har inte varit grått & trist. Förra helgen var vi iväg till malmö & hälsade på min vän Sofie & hennes sambo Mattias. Det var ett bra tag sedan jag träffade Sofie & det var så trevligt att äntligen få se hur dem bodde.
Sista jag hälsade på dem bode dem i en 2:a men har nu flyttat till ett radhus i Vellinge.
Riktigt fint hade dem det!


Eftersom vi har katterna & inte skaffat kattvakt så var vi bara nere en kort sväng. Kanske blev den lite för kort för det är ändå en bit att åka. Vi åkte mitt på fredagen & hem igen på lördags morgon. Fast det var helt klart värt det. Vi åt god mat, spela spel & tog det ganska så lugnt. Min mage volta runt  senare på lördagskvällen så det var bara & gå å lägga sig.
En vecka senare alltså denna helgen som varit kom Sofie istället upp hit. Trotts att jag var sjuk & dann men hon hade redan betalat biljetterna & chansade på att hon skulle klara sig vilket hon åxå har gjort hittils.

Jag gjorde en litet bildklipp av malmöresan. Knäppte inte så många kort men kul ändå å ha som minne :)


Lägenhetsletande

Publicerat: 2009-03-05 / 10:58:31 | Kategori: Allmänt
 Älsklingen & jag har  vart igång med att söka ny lägenhet för eventuellt byte. Vi hittade 2 kanonlägenheter båda på drygt 80 kvadrat & på samma gata faktiskt men båda gick i stöpet :/ Inte för att dem andra inte var intresserade utan det var andra komplikationer. I Båda fallen verkade allt bestämt & klart men i sista sekunden föll allt. Riktigt tråkigt. Vi tog en liten paus i letandet men ska snart komma igång igen. Hade varit  så skönt  om man kunnat få flytta till något stööre innan sommaren blommar ut. Kari ska ringa hyräsvärden i dagarna & höra vad som finns här runt omkring.

Lite trångt med oss 2 & 3 katter på 54 kvadrat =) Men vi har tur att ha en lägenhet på att ganska så attraktivt område så det borde inte kunna va några problem med att få till ett byte el om vi helt enkelt bara hittar en ny lägenhet genom hyresvärden. Sambon min har bott här så pass länge så det borde inte heller vara något problem. Vi får se.

Gråa dagar

Publicerat: 2009-03-05 / 10:52:59 | Kategori: Min kamp
Nu var det ett rejält tag sedan jag skrev i min blogg men det har varit mkt omkring. Hälsan är inte den bästa just nu. Var sjukskriven för magen i en vecka för ett tag sen, jobbade 1 vecka men sen börja jag ana oro. Nått var inte riktigt som det skulle. Blev riktigt dålig förra fredagen. Må illa & kräkattacker & en dunderförkylning bröt ut. Förstod att mitt immunförsvar måste vara lika med noll med tanke på magen. I Tisdags var jag till en läkare & det kan tydligen handla om magsår. Det ska tas lite fler prover innan det är säkert. Isf blir det väldigt lugnt för fröken Tove. Som om det inte räckte att man var sjukskriven 50 procent redan. Riktigt tråkigt om så är fallet. Jag försöker att ta det lugnt & inte stressa upp mig men det finns så klart fler faktorer som spelar en viktig del i detta. Jag visste som sagt redan att jag var ordentligt sur i hela kroppen & där så klart även magen. Försökt ätit någorlunda vettigt, druckit aloe vera & tagit kosttillskott som ska balansera upp värdena i kroppen. Tydligen så hade det nog redan gått för långt. På fredag ska jag lämna ytterliga prover så får man se men så länge har jag fått en medicin som jag ska ta i en månad som ska minska surhets graden i magen samt behandla & förebygga eventuellt magsår.

Jag hoppas så klart att det inte är magsår men & andra sidan vet man då vad det är & om inte. . . .
vad kan det vara istället?


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!