Nytt i sänghalmen

Publicerat: 2010-03-06 / 14:00:10 | Kategori: Shoppat


Stumpan ville vara med på bild.Genomgående satin. Lyxade till det med 2 stora 90x60 cm sköna dunkuddar.
Fråga mig inte vad Stumpan håller på med.
Bankande huvudvärk, bultande hjärta

Publicerat: 2010-03-06 / 13:41:31 | Kategori: Allmänt
Idag mår man som man förtjänar. After Work  igår följt med ett besök på casinot med sambon & Marina. Relativt lugn kväll men man hann få i sig ett å annat. Vid 2-snåret var vi hemma. Trötta men glada:) Ingen storvinst men lite + gick vi.

Bultande hjärta? Ja det känns som det slår lite extra just nu. Jag e riktigt glad & nöjd med det mesta. Jobbet går över förväntan & tydligen träning med. Idag var andra dagen i rad jag fick en kommentar om att det syntes att jag gått ner i vikt. Visst har jag märkt själv på kläder & ork att jag minskat i storlek men nu fick jag ytterligare ny energi & motivation efter att höra det från andra. Det e bara att fortsätta i samma anda.

Det har köpts lite nya grejer till hushållet & till oss själva. Förra helgen var vi iväg till Freeport i Kungsbacka & köpte bla nya sängkläder. Det vi haft innan var en blandning av ja, allt möjligt. Trasiga kuddar & slitna örngott & påslakan i alla dess färger. Det såg inte direkt inbjudande ut att gå å lägga sig efter en jobbig arbetsdag. Nu e det nytt, ljust & fräscht.

Idag var vi nere på second hand & köpte en gammal stol som ska målas vit & användas som datastol tills vidare + några glas som jag spanat in länge. Det e ju så roligt med nya ting till hemmet & snart ska det göras en storrensning här hemma. Bort med allt onödigt & fult!!

Kari ligger som vanligt & travanalyserar i soffan & jag ska ta mig en treo & vila lite sedan en skvätt mathandling. Stolen ska jag försöka hinna med & måla ikväll medans Kari är & dömmer.

Andra chansen i melodifestivalen ikväll dessutom. Vad jag gillar dessa lördagskvällar!!

Hepp hepp!

Publicerat: 2010-03-01 / 22:20:31 | Kategori: Allmänt


Spegel Spegel

Publicerat: 2010-03-01 / 22:07:50 | Kategori: Inredning, Hemma


Hade en gammal spegel liggandes uppe på vinden som jag målade i fredags kväll & satte upp den ovanför den nya skänken. Stör mig på fästena som syns för mkt men det gick inte att lösa på annat vis. Men men, snart har jag förhoppningsvis en fin ljusslinga runt om som kan dölja det fula.

Trött & smärtande måndagskväll

Publicerat: 2010-03-01 / 21:40:46 | Kategori: Min kamp
Positiv & energigivande rubrik, njae men så ligger landet ikväll. 3 veckor har gått sedan jag kunnat träna pga sjukdom & det märks av kraftigt på kroppen. Ryggen kan gå av när som helst & fötterna spricker snart av övertryck. Ja så känns det iaf. Kari har fått hjälpa mig fram i lägenheten för jag knappt kunnat gå själv. Skrattar inombords över hur det måste se ut. Som en gammal tanta med ryggskott.

mmmmm..
Det verkligen osar attraktion & passion här hemma  

Dock grämer jag mig inte mkt över det onda. Imorgon börjar träningen igen & jag vet att det kommer bli mkt bättre så småningom. 

Första  mars & idag började jag jobba 75 procent. Vilken befrielse detta va. Det gick jättebra & jag klarade av hela turen med reklam + eftersändningar innan sluttid. Nu vet jag att detta är möjligt & slipper stressa upp mig på samma sätt som jag gjorde när jag jobbade 50 procent. 2 månader till & sen är det 100 som gäller. Jag är hoppfull & övertygad.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!