LR Health & Beauty Systems

Publicerat: 2009-02-02 / 21:24:07 | Kategori: Allmänt

 Godkväll

Här är det lugnt & skönt igen :) Älsklingen kikar på Innebandy. Han har spelat elit-innebandy i Schweiz *stolt* Spelar fortfarande men med ett mindre lag & dömmer titt som tätt matcher runt om i Göteborg. Duktig! men ibland e det tråkigt när han är borta så mkt & dömmer. Men det är något han tycker om & det vill jag unna honom. Dessutom ger det extra klirr i kassan.
 

Igår var det riktigt trevligt på middagen. Vi bjöds på god gratinerad kyckling med
ris & god sallad med mangodressing.

Värd var Finn med fru & deras 2 barn Karl & Oscar Efter middagen så gick vi igenom lite produkter från LR HEALTH & BEAUTY SYSTEMS. Ett ledande direktförsäljningsföretag med kvalitetsvaror inom hälsa & Skönhet. Företaget har sin stomme i Tyskland & är väldigt stora i många av dem europeiska länderna. I Sverige är det fortfarande relativt nytt.

Jag är konsulent i detta företag vilket menas med att jag säljer (om jag vill) & få riktiga kvalitetsvaror till ett något lägre pris. Deras organiska Aleo Vera life essence drinken gel är en av dem ledande aloe vera produkter i världen med dess rikliga innehåll av livsviktiga näringsämnen. Mer om detta kommer jag skriva om  längre fram.
Det finns mkt information som jag tycker alla borde ta del av & jag kommer
göra en kategori ägnad åt detta ämne / företag.


Vi i bilen på väg till middagen. Kanonväder hela dagen!

 

Vi har lånat Jan guillous & Henning Mankells Talismanen ,Boxern så nu ska vi börja kika på det en stund sen tidig läggning känner jag. Någon som sett Talismanen, synpunkter? KRAM and.....
                                                                                                                                                                                                                                                          


Bortbjudna !

Publicerat: 2009-02-01 / 14:09:33 | Kategori: Allmänt
Här är det slappt slappt slappt. Värre tror jag det är för min sambo som i stort sett suckat sig igenom morgonen:) Lite för mkt öl igår? Ingen tur på casinot. Började bra men den turen höll inte i sig. Nu är älsklingen nere & kollar igenom trav tror jag i kiosken här nere sen ska vi ta bilen & åka. Vi har blivit bortbjudna på middag hos våran arbetskamrat Finn med familj. Ska bli jättetrevligt! Skönt att göra något en söndag istället för att dega bort dagen i soffan som det förmodligen hade blivit annars.

Bilfärden tar ca 40 min dit & vi ska vara där vid 15-tiden så det e snart dax.
Hoppas alla har en mysig söndag! KRAM ♥


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!