Bullfest

Publicerat: 2008-06-30 / 13:50:00 | Kategori: Allmänt
Igår kväll var det bullbak ! Det blev några st om man säger så. . .
Medans andra ladda upp med chips & öl till EM-finalen ladda vi upp med bullar & mjölk :)

  

9 bullsugna hade slutit upp för en helkväll hos Anna. Flickorna stod för det mesta baket medans grabbarna inflikade med kaveln lite då & då. Jag anlände lite senare & möttes då av denna ljuva flicka i "post-förkläde". Brevbärare som vi är så var detta ett ögonblick att minnas....kanske inte, men fint var det :)

                                                                                                                                                 Anne

Fredrik                                                        Rikard                                                       Anne & Anna

Anne lekte servetris

Hela soffbordet va proppfyllt av bullar , minst sagt ! När fotbollen började var magen full & tröttheten var ett faktum.Men vi hade det ganska mysigt där på golvet =)


                                                                                                                          Anne, Rikard,Anna & jagSå här går det till =)
   
  

Väldigt trevlig kväll! Nu e det inhandling på G därefter matlagning.
Mys Måndagen !

Happy in love

Publicerat: 2008-06-29 / 15:48:59 | Kategori: Kärlek


Min nya blogg.
La ner den förra & startar nu upp på nytt. Ny blogg, nya tankesätt, ny kärlek. Nytt nytt nytt. Glädjen sipprar ut i varenda kroppsdel för tillfälligt & samtidigt ligger ett stort moln av "lugn värme" över mig känslomässigt beskrivet Jag är inte för nipprig, okontrolerbar & svävar inte iväg i fantasier & drömmar. Känner mig mer samlad & realistisk. Jag har mött en annan slags förälskelse. Mognare sådan. Pirrandet i kroppen finns  så klart fortfarande kvar & kinderna blossar upp rosenröda vid söta ord & komplimanger. När vi håller hand vill jag aldrig släppa taget.
Jag pratar om just den känslan när man inte är med varann. Ingen oro el stress utan bara ett skönt lugn. Kärleken är inte blind längre utan jag ser klarare än någonsin. Låt detta va rätt nu. Jag e trött på min otur i kärlek. Jag andas kärlek, lever kärlek. Jag är den människa som blir kär i kärleken. Typisk kräfta med nyckelordet känna. Jag känner, det känns, det kändes. Allt jag gör styrs av mina känslor. Med ett leende på läpparna tänker jag på hur länge jag haft känslor för denna karl men aldrig trodde jag, dock hoppades på att det nån gång skulle utvecklas till något mer än bara vänskap mellan oss. Jag måste bara behålla mitt lugn nu & se det för vad det är just för stunden. Inte brusa iväg. Ta tillvara på den extra energi som kärleken fyller kroppen med.


Mitt liv går i rätt riktining. Vill tro det iaf & jag ska göra mitt yttersta för att hjälpa det på traven.
Berg å dalbane-jag ska få färre stup & fler uppförsbackar.


Söndag idag men det känns inte som en vanlig söndag. Spelar skön lugn musik på stereon & på spisen puttrar lite färska potatisar. Blir till att blanda ihop en god sallad sen dusch & därefter hem till en god vän & arbetskompis för lite bullbak =) Jag kommer somna gott inatt å längta till jobbet imorgon vilket kanske inte är så konstigt eftersom min kärlek finns på samma ställe. positivt el negativt? Efter 3 år så måste jag nog säga att det är positivt

                                           Färdiga resultatet


Ha en mysig Söndag !


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!