Grönska & mätning

Publicerat: 2012-05-30 / 22:08:52 | Kategori: Allmänt





Gick en kort sväng genom Vasaparken på väg till skolan i morse och jag får inte nog av all grönska! Det gick så fort så var den här. Jag brukar försöka stanna upp lite extra och njuta av allt fint ute i naturen, tillämpa mindfulness:) Synd bara att man jämt har en tid att passa!

Kari mätte mig ikväll och det var nog den bästa mätningen på  hela det här året. Minst 1 gång i månaden mäter vi mig. Vågen går lite långsammare nedåt men med måttbandet händer det massor! Fick en chock när jag såg hur mycket som försvunnit. Bara buken hade minskats med 6,5 cm! Där ligger mycket överskottshud dessutom så förhoppningsvis är det huden som också dragit ihop sig. Jag har tyckt att det har sett ut som det men inte vågat hoppats. Underbart i sådana fall!  Jag har mycket att tacka styrketräningen för då det är musklerna som jobbat och det känns så skönt att jag lyckats komma igång med mitt andra delmål att just bygga muskler och "forma" kroppen. Fokuset på att "gå ner" har börjat tunnas ner det handlar istället på att få en stark och hälsosam kropp. Vågen får fortfarande vara med men måttbandet ska användas oftare då man verkligen SER vad som händer.

Nu är det påfyllt i kyl och frys och jag har planerat middag för 1 vecka framåt, skönt! På tv är det sport som så ofta men jag tror banne mig att jag ska ta och glida in till sängen så får han glutta bäst han vill:)
God natt

Mattfnatt

Publicerat: 2012-05-30 / 08:23:34 | Kategori: Allmänt



Kissarnas nya mattor som så passande heter Tove och våran nya svart/vita i köket. Jag vet inte om de Turkosa passar in men jag kunde inte hålla mig när de hade så fint namn;) Kissarna var så roliga med dessa mattor. Varsin Turkosa matta ockuperade Stumpan & Sessan och kom Lova i närheten så blev det slagsmål :) Den svart/vita ville dom inte gå på överhuvudtaget när den var ny utan dom gick snyggt längs sidorna. Såg riktigt roligt ut.

Sitter för stunden och myser med Sessan i knät och ska väl ta och göra iordning mig snart. Var nere på gymmet tidigare i morse och körde 4.6 km på bandet och några få övningar som jag fortfarande kan göra. Igår testade jag lite men min bröstmuskel sa ifrån så jag får hålla ut ett tag till. Hoppas på att jag får svar snart av läkaren så man vet säkert vad det är för fel!

Skola, lunch med gubben, promenad och storhandling står annars på schemat. Kari surra nått om Åby i morse men vi får se hur det blir med det. Mycket måsten nu och jag vet t.ex fortfarande inte vad jag ska göra med min 30-års dag!? Det går lite för fort nu så jag känner mig en anings förvirrad :)

Solen, kom tillbaka!

Publicerat: 2012-05-29 / 14:30:31 | Kategori: Allmänt
 

Från igår. Solen sken. Målarkurs utomhus och vi grilla lax! Sicka kontraster.
Ska aldrig klaga på att det är för varmt!

Vad hände?

Publicerat: 2012-05-29 / 14:04:39 | Kategori: Allmänt
Från sol och gassande värme till kyla, blåst och otäcka moln. Ligger just nu nerbäddad i soffan då jag känner mig frusen och hängig efter en tripp till skolan. Funderar på om jag ska ta den inplanerade promenaden. Känner jag mig själv rätt så lär jag så småningom tvinga mig själv. Min platt- tång har tydligen bestämt sig för att slå ut propp efter propp. Tack och hej då! Så halva lägenheten är nere och jag orkar bara inte ta tag i det. Bloggar därför från mobilen och det funkar ju utmärkt!

Vilar

Publicerat: 2012-05-27 / 20:00:50 | Kategori: Allmänt
Testar att blogga från mobilen! Bilderna är från gårdagen. Grillat, rödvin och eurovision! Lyckorus delux. Idag har jag suttit på balkongen hela dagen tillsammans med den bästa H och haft intressanta samtal! Trött men glad. Nu kör vi melodikrysset sen somnar vi till film;)

Uppdatering

Publicerat: 2012-05-26 / 15:47:07 | Kategori: Allmänt


Jag har börjat använda mina nya kläder och i veckan invigde jag mina nya shorts, å gud så bekvämt nu när det är osande värme ute! Lite korta då dom gärna vill åka upp lite när jag går och jag känner mig fortfarande inte jättebekväm med att visa mina ben men det är JAG och alla har vi våra skavanker. Tänker inte gå och svettas bara för att jag inte vågar visa hud!

Här nedanför är ett ögonblick jag inte ville missa att få med på Kameran. Igår när jag höll på göra mig iordning och skulle ut så skulle jag som alltid kolla så allt var avstängt i köket, spis och kaffekokare osv. Då får jag syn på tassen. På nått sätt har Stumpan lyckats bura in sig själv i korgen och helt enkelt nöjt sig med den positionen. Hon låg där tyst med tassen hängandes utanför :) Som jag skrattade!! Hon är så himla komisk hela tiden den katten. Det var tur jag såg det innan jag gick ut!



Konstigt vore det om jag hade missat eurovision så i Tisdags och Torsdags njöt det för fulla muggar framför tv:n då semifinalerna visades. Idag är det THE DAY och det ska bli så himla spännande. Dock är jag tveksam på vinst. 2:a som sämst men gummorna från Ryssland kan komma att dra hem hela kittet. Motvilligt skriver jag detta för det bidraget handlar INTE om låten utan om ett par söta gummor som står på scenen, bakar bröd och ska charma. Och nog gör dom det men jag tycker att det är musiken som ska vara i fokus. We will C!



Igår var det postenfest på mitt gamla jobb och även jag var bjuden. Men med tanke på min inre stress och gnagande i huvudet så beslöt jag mig för att stanna hemma och ta det lugnt. Jag gick dit en kort sväng innan det startade för att säga hej och det är jag ändå glad för. Bättre arbetskamrater har jag aldrig haft! Det är speciella människor, brevbärarna ;)




Gjorde en god kycklingsallad med vinägrett och fick ett glas bubbel av Kari innan hann gick ner till festen. Sen satt jag där hela kvällen i linne och fullkomligt älskade livet. Karis dotter kom förbi och vi hade lite kramkalas sen flög tiden iväg. En fd arbetskamrat som inte längre jobbar på posten och inte bor i Götet längre för den delen skulle låna soffan för en natt. Så först kom Kari, glad i hågen och somnade nästan sittandes på balkongen. Lyckades få honom att lyssna på mig så han tillslut hamna i säng.Våran nattgäst hade varken fått nyckel el kod av gubben så jag fick sitta uppe och vänta men det gjorde mig inte så mycket (förutom att jag blev trött) då det var så skönt ute. När han väl kom hem så satt vi på balkongen lääänge och surrade om festen och ditten och datten, riktigt mysigt men ögonen var TUNGA.

Trots brist på sömn och tillkommande seghet så lyckades jag iaf ta mig ut på en promenad på 9 km. Hade helst velat gå till gymmet men det går ju inte när solen skiner så. Fläktar så grymt skönt ute nu när man är ute och går. Nöjd och förväntansfull inför kvällen! Vårfd arbetskamrat stannar en natt till och ser Eurovision med oss, mycket trevligt! Nu ringde Kari som varit på kurs hela dagen, 1 timme tidigare än sagt. Vi ska handla och tända grillen! Så up en away! Livet är fantastiskt just nu!! :) 

Njuter!

Publicerat: 2012-05-23 / 18:15:18 | Kategori: Allmänt


Dinglat med benen över våra nya fåtöljer ute på balkongen och NJUTER av det goa vädret! 27 grader i skuggan, det e ju helt amazing! Känner mig nästan lite stressad för man vill fånga varje sekund och njuta maximalt men man har ju alltid sina måsten osv. Dagen startade inte alltför glatt med ett läkarbesök. känner en oro och måste ta reda på om det verkligen är bröstmuskeln som krånglar. Fick efter besöket hos läkaren åka direkt till lungröntgen för att ta bilder på lungan och revbenen för att kunna utesluta vissa saker men på det stora hela var läkaren ganska säker på att det är muskeln som blivit överbelastad. Får hoppas på det, och att jag får svar snabbt! Jag vill inte gå och oroa mig något mer nu.

Möblerna till balkongen fick vi iaf hem igår och jag är väldigt nöjd! Mindre utrymme nu men riktigt mysigt! Nu kan 4-5 pers sitta där ute och äta med ett rejält bord! Fåtöljerna var så himla sköna dessutom.


Från igårkväll. Kari känner in bordet


Lova hitta mysig sovplats när vi höll på och bygga ihop


Trött men glad Tove som fira in dom nya möblerna med en minibubbel :)

Nu ska jag dona ihop en lättare måltid sen blir det nog en promenad. Tänkte ta en vilodag men jag vill UT!

Gårdagen

Publicerat: 2012-05-21 / 22:21:49 | Kategori: Allmänt












Bildregn från den härliga gårdagen. Lampan är ett tjatobjekt, dvs att jag tjatar och tjatar på Kari och försöker övertala honom att den är som gjord över vårt matsalsbord, det går sådär. Det är egentligen bara en lampa till matbordet och utemöbler som vi är i direkt behov av. Som tur är så stillats förhoppningsvis det ena behovet imorgon då vi efter en tur ut till Rusta i Partille hittade en perfekt möbelgrupp till balkongen. Nu kan man snart sitta där ute och äta middag! Annars handlade vi en matta på Rusta och jag fick hem 2 linnen för ynka 20 kr styck som blir perfekta på gymmet, ett rosa och ett svart, tack ska ni ha, hej.

Idag ringde läkaren från Sahlgrenska & meddelande resultatet från mina prover! Blev skitnervös först för det var inte ens meningen att dom skulle ringa utan att jag skulle få reda på det på Torsdag när jag träffar min dietist. Men det var ett positivt samtal. Alla värden var normala och jag hade dessutom lyckats sänka mitt kolesterol(det elaka), mycket bra!

Njutit av åskovädret på balkongen tidigare ikväll, mys, mys.  Snart sova säng! 

Bästa dagen! Jag har sprungit!

Publicerat: 2012-05-20 / 23:11:17 | Kategori: Viktnedgång & Träning


Så trött, så trött men på världens bästa humör! Det har varit en helt underbar dag ute i solen tillsammans med min bäste. Vi for in till centrum en kort sväng & sen även ut till Partille. Hem för god mat och nu på kvällskvisten har vi varit i skatås och sprungit 5 km sen tog vi en promenad hem dessutom. Blev varnade för en tokig älg i skatåsområdet som nästan gett sig på en joggare så vi fick både spänning och motion ;)

Jag blev så glad för det gick jättebra att springa men ibland klaga mitt vänstra knä och då sluta jag springa på direkten! Tar det väldans försiktigt nu i början. Men en sak är säker, konditionen var det inge fel på, den var rent av fantastisk ;) Det ända som fick mig att börja gå istället var branta nedförsbackar då knät sa ifrån och i slutet då mina ben var tunga som bly och inte gick att lyfta :) Men var det roligt? Njaaee skulle jag säga. Mitt mål är att klara 5 km utan stopp iaf och då krävs det lite mer träning men sen får ja se om jag fortsätter. Blir det inte roligare än så här så nöjer jag nog mig med mina powerwalks och tar nån enstaka springtur med Kari istället.

Jag har tagit massa bilder under dagen men det orkar jag inte lägga upp alla ikväll. Skulle bara skriva nån mening dessutom=P Men bjuder på dessa pärlor som stod i full blom och luktade fantastiskt när vi gick hemifrån tidigare i eftermiddag. Vilka sommarkänslor jag fick! God kväll & God Natt!



Ego

Publicerat: 2012-05-19 / 21:06:27 | Kategori: Allmänt




Bilder från 2 helger sedan när jag har på mig en gammal favorit. 

Faktum är att det är riktigt roligt att ta kort på sig själv nu när man känner igen sig själv, både utsida och insida. Jag känner mig mer som en hel människa. Läste igenom några gamla inlägg från 2009 tidigare idag och fällde både en och en annan tår. Så mycket som har förändrats men framförallt reagerade jag på hur jag tänkte och kände. För visst, jag vet och kommer ihåg att jag hade det väldigt jobbigt men det blev en påminnelse. 2009 ville jag ta tag i mitt liv och förändra men sjukdomar & kämpande med jobb kom ivägen. Jag är SÅ glad i mig själv, då jag faktiskt klarade av det jag absolut inte trodde DÅ. Min hjärna börjar fatta vad som egentligen har skett under det senaste året och klara jag av detta så måste jag klara av det som komma skall!


Soffhäng och Eurovision

Publicerat: 2012-05-18 / 20:23:22 | Kategori: Allmänt


Vitkålsgratäng med kyckling & curry till mat, gott! Recept hittas här om man är nyfiken och är ett LCHF-recept. Jag gjorde dock om det lite då jag försöker dra ner på fetthalten. Osten kunde jag dock inte låta bli denna gång men jag tog mindre än vad som stod i receptet. Kaffe på maten & fotboll på TV. Denna sport alltså! Jag får bli mer insatt om jag ska orka med detta ;)

Förhoppningsvis kan han slita sig för det är tänkt att vi ska kika på avsnitten "inför eurovision song contest". Snart dags och både jag & Kari vill va lite mer förberedda. Längtar verkligen till nästa vecka!

Nöjd

Publicerat: 2012-05-18 / 12:03:34 | Kategori: Viktnedgång & Träning




Nästan helt själv på gymmet i morse och i lurarna spelades Michael Jackson! Det kändes som om jag flög fram och jag fick såna energikickar hela tiden så nu är vi i Eufori minsann ;)

Jag tror tyvärr att jag har en liten bröstmuskelinflammation så jag vilar från styrketräningen i övre delen av kroppen ett tag. Så blir det när man inte lyssnar på kroppen. Jag lär mig den hårda vägen hela tiden tydligen :) Smörjer in med gel och det känns redan lite bättre men jag tar det säkra före det osäkra och väntar tills det känns helt bra. Då funkar så klart bandet ypperligt och jag är väldigt nöjd med dagens mil och energipåfyllnad.

Fyller på med vätska och ska strax göra iordning en lättare lunch till gubben & mig sen blir det en skön 20-minutare i solariet! Mycket bra Fredag än så länge! :)

Slappnar av

Publicerat: 2012-05-17 / 22:32:37 | Kategori: Allmänt





Trött och frusen efter att ha flängt runt lite idag i det kyliga vädret. Men mest frusen är nog älskling som fick stå och grilla i regnet under paraply :) Vi blev så sugna. Annars skulle detta ha varit en städ & fixdag men det hann vi inte riktigt med. Efter en härlig sovmorgon (jag låg och drog mig ovanligt länge) så gick vi till gymmet och sen for vi och handla. Middagen slank ner men vad hände sen?? Fattar inte att klockan redan är så mycket??

På TV är det hockey men jag är inte ett dugg intresserad. Kari mumsar godis och jag höll på att FLIPPA när jag hörde honom knapra på en godis innan ha ha! Hör jag och ser jag inte så är det ingen fara:) men just smågodis har jag ett sånt grymt sug på vilket kan göra det hela lite jobbigt när han envisas med att dra hem det söta hela tiden. Jag unna mig 2 stycken iaf och känner att det värsta suget försvann. När jag nått 70 har jag bestämt att jag både ska få äta pizza och godis en kväll och nu är det inte långt kvar! Måste få godissuget ur systemet och då är faktiskt det bästa att helt enkelt trycka i sig en påse, må illa och påminnas om vad det egentligen är som man får i sig.

Imorgon blir det "spadag". Kurserna är inställda så jag ska låta bli att ställa alarmet. Det blir solning, gym och massa mys hemma i badet. Och där åkte Sverige ur turneringen...

Seg start

Publicerat: 2012-05-14 / 09:49:34 | Kategori: Allmänt

Trött trött trött! Påsar under ögonen och kaffet i högsta hugg! 6 timmar sömn räckte tydligen inte men jag får skylla mig själv som inte gick och la mig när det var tänkt.

Igår var det soligt och skönt när vi strosa i slottsskogen men det skiftar snabbt. Idag biter kylan i och det blåser som attans :(Jag har ingen lust alls att ta mig ut överhuvudtaget! 

Jag skippade dessutom träningen på morgonen då det var hopplöst att ta sig upp den tid jag planerat. Ska iväg till skolan och tar ett gympass efteråt istället så kanske man har piggnat på sig till dess.

Det får bli lite hursom idag tills kroppen vaknat till liv helt enkelt. Jag har pressat och stressat så mycket den senaste tiden och jag måste börja lyssna till min kropp bättre.  Laddar upp med extra vatten och ger mig strax ut i blåsten så får man hoppas på att energin fylls på.


                     "Den rätta tiden att koppla av är när du inte har tid till det"


Underbart!

Publicerat: 2012-05-13 / 20:01:38 | Kategori: Allmänt













Underbar helg med underbara vänner och jag har njutit varenda sekund. Det kan man kalla energigivande.
Dock trött och lite mosig nu så det får bli film sen väntar sängen. Puss 


Väntar

Publicerat: 2012-05-12 / 12:21:56 | Kategori: Allmänt



Väntar på våra gäster som bilar upp från Malmö. Extrasängen är frambäddad vilket kissarna är glatt förtjust i. Planen är en sväng ner på stan & sedan mys hemma med god mat & vin. Göteborgsvarvet idag så det kan vara lite rörelse i stan. Ser fram emot en mysig dag/kväll!


Livet, en cykeltur

Publicerat: 2012-05-11 / 13:52:53 | Kategori: Allmänt



Hemma på lunch efter avslappningskursen. Vår kursledare kommer ofta med små fyndiga ordspråk och
tänkvärda ord. Idag körde hon en variant av Albert Einsteins ordspråk..

"Livet är som att cykla. För att hålla balansen så måste du fortsätta framåt"

Vi pratade om att leva i nuet idag och framförallt vad som händer om man inte gör det utan fastnar i gårdagen och oron för morgondagen. Kommer inte ihåg ordagrant men det var liknande detta som jag tyckte var lite småroligt men ändå sant..

"Livet är som en cykeltur. Om du tittar & fokuserar för mycket bakåt så kan du köra på en sten och köra i diket och tittar du för mycket framåt kan du även då köra på en sten eller köra i diket. "


Det bjuder jag på.

Publicerat: 2012-05-10 / 20:41:48 | Kategori: Allmänt
Varning för stötande bilder men det bjuder jag på ;) Låg däckad i sängen igår med värk och trötthet och Kari skulle så klart knäppa kort. Kämpar verkligen med att få till ett smile haha!




På grund av detta spektakel så uteblev städningen igår och vi donar lite ikväll istället. Ser mycket fram emot vårt besök vi får i helgen. God mat, lite vin och mysigt sällskap. SÅ, nu är min paus slut...

Ny leksak & trötta ben

Publicerat: 2012-05-09 / 23:09:25 | Kategori: Allmänt


Min nya leksak har kommit, Samsung Galaxy S2. Den har legat på laddning och nu har jag suttit hela kvällen och kollat igenom alla funktioner. Det lär ta ett tag innan man lär sig minst sagt. Jag känner mig helt snurrig men väldigt glad.

Mina ben är helt galet trötta efter att jag testade en ny benmaskin igår. Ruskig träningsvärk men gud så skönt det känns! Mina knän säger inte ifrån lika mycket som förut så nu kan jag våga mig på att testa lite nytt på gymmet. Kan det tänka sig att bli lite sol framöver så ska vi även ta oss ut till skatås och springa lite. Behöver mer variation i träningen då jag mest varit på gymmet och promenerat dom senaste veckorna. Dock har det varit bekvämt när man känt sig lite låg. Jag har ändå gjort nånting vilket är det viktigaste och det är jag glad för nu då det äntligen börjar gå nedåt igen. Tålamod, tålamod.

Leker gör jag även med ett nytt redigeringsprogram... riktigt skojsigt!



Sallad på lösvikt

Publicerat: 2012-05-09 / 13:35:20 | Kategori: Allmänt

Väldigt uppskattat med Hemköps salladsbar då man är i farten. Man väljer själv hur mycket och för 30 kronor fick jag en lagom portion med massa gott! Det ekar tomt i både kyl & frys hemma så i eftermiddag får det bli en handling. I helgen får vi besök så förutom handling så blir det en städkväll. 

Tycker det är väldigt mysigt med regnet just nu. Helst av allt vill jag bara ligga i soffan och lyssna på smattret mot fönsterrutan men min kropp verkar vara igång igen så jag passar på och smyger ner till bandet medans jag är pigg och har energi. Var där imorse och gick 40 min men hann inte med att träna armarna. Så det blir 30 min på bandet och några armövningar sen är det nästan dags att möta upp Kari då han slutar tidigt.

Landar

Publicerat: 2012-05-08 / 13:43:44 | Kategori: Allmänt



Hemma och landar efter skolan och lite ärenden. Jag var nere på gymmet tidigt imorse men pga tidsbrist så hann jag knappt med någon styrketräning. Ska strax ut på promenad för att bli lite pigg så går jag ned till gymmet ikväll istället tillsammans med Kari. Rester finns kvar sen gårdagen så jag slipper iaf stå vid spisen. Jag klättrar i en uppförsbacke men jag SKA ända upp till toppen! Det får bara ta lite längre tid.


Jobbar på

Publicerat: 2012-05-07 / 07:50:33 | Kategori: Allmänt
Magen jobbar på och verkar ha kommit igång som den ska så nu kan jag slappna av lite. Jag & vattnet är bästa vänner just nu tillsammans med extra vitaminer & mineraler och jag hoppas på att förbränningen inte helt gått ur spelplan. Magen är ju vårat centrala system som bestämmer mycket. Jag står kvar på mina 77 men det är jag nöjd med för stunden. Underbart väder ute så jag funderar på att iaf ta en långprommis senare och eventuellt gå till gymmet och träna armarna. Magövningarna tror jag att jag väntar med :) Fysisk aktivitet ska ändå vara bra men jag får ta det lite lugnare helt enkelt.

11.00 ska jag vara på skolan och 13.00 har jag ett informationsmöte på AF. Det sistnämnda känns inte som någon höjdare då den informationen skulle ha nått mig för nästan 1 år sedan men bättre sent än aldrig kanske.


Soffläge strax

Publicerat: 2012-05-06 / 19:38:31 | Kategori: Shoppat



Idag fick jag använda min nya favorittunika från Kappahl tillsammans med favoritsjalen. Svårt med att få till färgen på kort igen men den är väldigt turkos. Kände mig som en riktig färgklick på stan med mina rosa dojjor till :) Det börjar växa till sig i sommargarderoben och det känns skönt så man slipper springa som en galning när värmen redan är här.



Åkte som sagt in till stan men inte för nöjes skull. Magen kändes inte bättre i morse (dock bättre i skrivande stund) så apoteket fick sig ett besök. Nu tror jag bestämt att det ska lugna sig för den verkar vara gladare men träningen får ligga på hyllan idag då faktiskt blivit värre av fysisk aktivitet innan. Dricker ersättning och vilar.

Kari är duktig och putsar fönster och jag tror nog han får ta ett race på hallspegeln också om man kikar på mittenbilden;) Efter det dyker Hamilton upp i våran ruta. Ha en trevlig kväll! 

Borde sova

Publicerat: 2012-05-06 / 00:58:12 | Kategori: Allmänt








God mat och mycket mys med kissarna idag. Dom är glada för vi har bäddat ;) Annars krånglar min mage. Vätskebrist + mycket fysisk aktivitet = inge bra. Men så blir det ibland när man inte tar tag i saker. Har tänkt länge på att försöka få i mig mer vatten men ibland flänger man och därav glömmer.

Som jag vill att allt bara kan få flyta på och vara vardag. Men livet har sina överraskningar ibland och vi styr dom mer än vad vi oftast inbillar oss! GOD NATT


Sova med mamma

Publicerat: 2012-05-01 / 20:41:32 | Kategori: Katterna
Hittade en bild som Kari tog häromdagen när jag låg och sov. Så här ser det oftast ut när jag går och lägger mig. Lova på kudden, Sessan mellan benen och Stumpan på ryggen :) Myskissarna.



Men ibland räcker det med att mysa med varann..


Välkommen sköna Maj

Publicerat: 2012-05-01 / 20:02:32 | Kategori: Allmänt
Underbara soliga och VARMA dag.  Vi hade ett gympass inbokat på morgonen men när vi såg det fina vädret ute så bestämde vi oss för en heldag på stan istället. Vi började att strosa inne i haga på jakt efter ett mysigt ställe där man kunde sitta i solen och mysa. Gud så varmt det blev! Våga mig på att sitta i linne och njöt för fulla muggar.  När vi skulle ta oss från haga så hamnade vi mitt i förstamaj tåget och det fanns ingen möjlighet till att åka kollektivt så vi promenerade vidare in till stan.




Är på jakt efter ett par svarta byxor men väl inne i butikerna så drogs jag direkt till alla fina sommarkläder i alla dess färger. Härligt att det är så färgstark mode inför sommaren. La undan lite kläder och går en sväng imorgon efter skolan istället då jag inte ens hann nudda vid ett par svarta byxor.



Igår fick jag ett sötsug som heter duga! Satt bokstavligt och grina i frustration ha ha! Jag var lite för övertrött och rastlös dessutom. Kari åkte iväg och kikade på den nedrans fotbollen men jag beslöt mig för att stanna hemma. För att bota suget och min frustration ställde jag mig och gjorde pannkakor med fiberhusk. 1 pannkaka, grädde och några hallon senare var jag på mycket bättre humör :) Skönt då det blev en massa kvar att värma upp idag. Funderar på att ta en kvällspromenad men mina ben skriker nej så det blir nog bara en lugn kväll i soffan. Imorgon 07 står jag på bandet istället.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!