Happy saturday!

Publicerat: 2010-02-13 / 14:36:26 | Kategori: Inredning, Hemma

Härlig dag. Var på loppis & gjorde ett FYND! Vi har varit ute efter en skänk att ha bredvid vårat nya vitrinskåp. Vi har alldeles för mkt saker och alldeles för lite förvaring. Med vitrinets höga höjd ser det dessutom väldigt tomt ut längs med väggen. Inte nu längre. Nu är det snarare tvärtom. Jag har muttrat över lägenhetens storlek i dag men förhoppningsvis bor vi inte här länge till.

Vi hade i princip bestämt oss för en skänk som det var tänkt att vi skulle köpa nästa månad men jag kom på att vi inte varit nere i sekond hand butiken och kollat. Hade helt glömt bort att den fanns. Så idag gick vi ner & hittade med en gång en skänk för 750 kr i just den gamla stilen jag är intresserad i.Kånkade upp den & nu står den här & jag är SÅ NÖJD!


  


                                    Fina dekorerNär 99 procent går i vitt här hemma numera så var tanken att den skulle målas vit & det kommer den göra så småningom ....tror jag. Jag är kluven för jag ÄLSKAR färgen som den är nu. Ska låta den vara för ett tag så jag får njuta av den som den är nu.


En helt vanlig dag

Publicerat: 2010-02-10 / 09:30:20 | Kategori: Kärlek
Idag när jag vaknade så fick jag för mig att det var alla hjärtans dag för en kort sekund. Det hann strömma massa mysiga tankar innan jag väl förstod att det inte är föränn på Söndag den 14. Efter det kom en annan tanke. Varför just på söndag? Varför inte lådsas att den innfinner sig just idag?

Känner mig lite krasslig nu på morgonen & hostattackerna avlöser varandra men borde klinga av lite senare. Någor vill jag göra. En go middag för 2. Lyxa till med en go förrätt kanske. Städat hem & färdiglagad go mat lagomt till sambon kommer hem.  Det får det nog bli.


Sessan

Publicerat: 2010-02-09 / 14:40:10 | Kategori: Katterna

Tog några nya kort på sessan igår. Här är 2 av dom. 

 


Tingeling

Publicerat: 2010-02-09 / 14:20:28 | Kategori: Allmänt

Jag tänkte att jag skulle försöka mig på att ta upp bloggningen igen. Jag har haft en jobbig men positiv period & har inte  orkat blogga under denna tid. Det går framåt i jobbet & snart jobbar jag på 100 procent. Har min sista månad som 50 procentare & arbetstränar 2 gånger i veckan upp till 75.

Det går fort nu. I slutet av april ska jag klara av att jobba fullt. Det kommer bli tufft men jag är hoppfull. Jsag har kämpat med jobb & träning + rehab intensivt dessa månader & nu börjar jag märka av resultat. Lyckats gå ner nästan 6 kilo & det märks på rygg & ben. Allt blir så mkt lättare. Dock har jag mkt kvar men jag e beredd att kämpa vidare.

Avslutar med en underbar bild. Är just nu sjuk & kurerar hemma. I morse kom Kari förbi för att hämta sina hörlurar innan postturen. Han har precis börjat ett nytt distrikt med moped. Blir nog inte sötare än så här.RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!