Flämt Flämt

Publicerat: 2009-08-29 / 11:23:43 | Kategori: Allmänt
Nu har en efterlängtad helg anlänt & jag har åkt på influensa. NEJ, inte svin som jag med fler trodde först utan en vanlig hederlig sådan, hpf! Det obehagliga är att den satt sig i luftvägarna sdå jag har svårt att andas. Nu har jag varit sjuk 4 gånger på knappt 2 månader. Mitt imunförsvar e fortfarande ur balans så även mina hormoner. Men men.....jag kämpar på & försöker inte låta nedåtdalarna regera.

Kari är på domarkurs hela helgen så jag har lägenheten heelt i mina händer! Skönr att få vara själv å dona runt men jag saknar honom redan! Nyttigt att vara ifrån varandra ibland. Nu tycker jag grannarna bör ha vaknat så nu dundrar jag på med hög musik å ska hamra upp lite spikar här å var!

Återkommer. PUSS!


Tagen från badstranden i Svartvik,Härnösand

Tillbaka till verkligheten

Publicerat: 2009-08-23 / 15:03:15 | Kategori: Allmänt

Tadaa. Nu är jag tillbaka till verkligheten efter ett 2 månaders uppehåll. Nedtrappningen av medicinen har vait värre än värst.  Inte förren nu, 2 månader senare känner jag mig som den "vanliga" Tovan. Semestern kändes bortkastad av allt jobbigt men nu blickar jag framåt å mår bättre än på mkt längre. Har fortfarande några mg av medicinen kvar att vänja bort men inom 1-2 månader så ska jag kunna klara mig utan = Lycka!

Nog om det. det har varit semester & största delen har tillbringats hemma i Göteborg. 1 vecka åkte sambon & moi upp till Härnösand & mamma har sedan varitnere å hälsat på.

Nu hägrar jobb & rehabträning. På fredag börjar jag sjukgymnastik på Vallhalla sporthall med  gympa i varmvattenbassäng. LÄNGTAR efter att få komma igång med det. Vatten & gympa samtidigt, kan det bli bättre!?

Funderar att ta mig en cykeltur senare idag åxå, jag känner mig TAGGAD! Fick av min jobbkamarat Marina en riktigt fräsh cykel, FICK=) Hon hade den bara ståendes i garaget & tyckte det var bättre att det kom till användning. Det tycker jag också.

Lite rörigt i huvudet men jag ska försöka komma igång med bloggningen igen! Många bloggar att läsa ikapp dessutom!

kram från moi!

  
Från gårdagskvällenRSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!