Vinkväll

Publicerat: 2008-08-22 / 20:00:45 | Kategori: Allmänt

Ikväll är det vinkväll ;)

Jobbade mina 25 procent imorse sen har jag i princip bara vilat & tagit det lugnt.
En eftermiddagsprommis sen lite doning hemma i lägenheten. Tyckte
 det var kaos men det gick förvånansvärt fort att reda ut det mesta.

Kärleken har kvällspasset på jobbet. Vi sa att om tid fanns så skulle han komma hit emellan & sova ett tag innan. Vet att han börjar vid 16. Klockan gick & närmade sig 15.40 & jag hade inte hört något så jag antog att han inte skulle komma men precis när jag hunnit tänka den tanken plinga det på dörren. Flämtandes stega han in i lägenheten.Vi pussades & kramades i sängen i kanske 5 min sen var han tvungen att åka igen haha. Det var det kortaste besöket men enligt honom & förstås mig åxå så var det absolut värt det ;)

Jag kände på en gång när jag öppnade dörren hur värmen strömade igenom
 hela kroppen när jag såg honom. När han krama om mig i sängen brast han ut...   
- Åh jag älskar dig sååå MKT ! jag har det så bra
 
Jag riktigt kände hur det kom inifrån & en en gång kom värmen sipprandes genom kroppen.
Det e JAG som har det så bra el VI tillsammans.

Min vardag andas kärlek just nu & jag e så lycklig!
Vid 21.30 kommer han tillbaks & jag har köpt lite gotta sen ska det mysas! 

Ha en trevlig Fredagskväll !

20 Juli

Publicerat: 2008-08-21 / 16:02:26 | Kategori: Kärlek


                                             
                                                                                           
Den dag jag & kärleken

bestämde att vi "blev tillsammans" ;) Lite blurrigt & vi vet inte exakt när det blev seriöst men vi enades båda om att efter just den kvällen var det VI. Träffats hade vi gjort innan dess men jag kände en tydlig förändrng hos honom runt den tiden. Innan var jag rätt frustrerad & visste inte alls vad han ville. Många gånger ville jag ge upp men nu så här i efterhand så är jag så glad att jag inte gjorde det !
Det var han som tog upp detta i sängen en kväll när vi gått å lagt oss.

-Vi måste bestämma ett datum, så vi kan fira

Ååh det for en varm känsla genom hela kroppen. Att just vi har en "egen" dag att fira. Det kan låta löjligt men det var så längesen det kändes så här. Trodde aldrig jag skulle känna så här igen, åtminstonne inte så här tidigt. Jag kämpar med mitt eget välbefinnande efter en jobbig period och det har sagts att det kanske vore de bästa om jag höll mig för mg själv ett tag tills jag stabiliseras mer. Jag har varit beredd att hålla med förut men nu känns det snarare som att han BARA gör mig gott. Känner att jag har ett stort stöd hos honom & att jag inte behöver va rädd för att tala om, om jag har en dålig dag el är orolig över något som tynger mig.

"Du kan berätta allt för mig, Det spelar ingen roll vad det en är. Du får vara hur arg & ledsen du vill"

Jag har svårt att visa mina innersta, för mig, negativa känslor. Jag blir sällan sur & arg men ledsen & besviken och jag kan jag gå runt å bära på det & inte visa det för omgivningen vilket inte är det mest hälsosammaste. Dock tänker jag inte direkt skrika ur minsta lilla vrede haha men jag känner att jag kan prata med honom å få stöd & uppmuntran om jag behöver =guld värt !

Lycklig lycklig lycklig

Bästa sommaren

Publicerat: 2008-08-21 / 11:40:50 | Kategori: Kärlek

Denna sommaren hamnar högt upp på listan. Jag mår så bra ! Vilket är ovanligt för mig under sommartid. Men visst har den rusat iväg? Vart tog den vägen? Nyss var det juni & nu går augusti mot sitt slut men var gör det när hösten snart e på väg. Jag älskar höst & vinter. Kalla kvällar & den sköna friska luften. För mkt värme & jag vill gå i ide i mitt svala sovrum ;) Knas.
Mitt hopp om fortsatt kärlek besannades. Jag & min kärlek har umgåtts nästan varenda dag i några veckors tid. Det e på riktigt nu, nått som känns rakt in i hjärtat. Det var längesen det kändes så här bra. Med tiden lär vi känna varandra bättre & bättre & jag blir bara mer å mer förälskad. Känner mig trygg med honom & att kunna lita på någon fullt ut är nog det viktigaste för mig just nu. Känner mig fortsatt lugn & tar en dag i taget. Kommer någon negativ tanke upp hos mig el oroligheter så suddar han bort det på en sekund.

Jag kan verkligen PRATA med honom. Trodde först att han hade svårt för att uttrycka sig & öppna upp sig men tji så fel man kan ha. Känner mig så nära honom. Speciellt efter i går kväll/natt. Han berättade något som jag länge gått å undrat över. Jag har försökt att inte pressa honom för det verkade vara något som han berördes djupt av men igår frågade jag & fick allt berättat. Ett steg närmare igen. Vi låg å prata & mina känslor exploderade nästan kändes det som. På ett positivt sätt. Det var dock mkt & bearbeta i mitt huvud & nya frågor dök upp hela tiden men han svara på allt. Jag somnade gott tätt intill honom, glad av att han dela med sig lite mer av sitt inre.


Sommaren har präglats av biokvällar, massa bad, yatzi, poker & vinkvällar. Det har varit hur mysigt som helst. Tog ledigt en vecka från jobbet medans kärleken hade semeser & vi bodde i princip vid Bersjöbadet den veckan. Då det var så fruktansvärt varmt. SÅ skönt att bara kunna lägga sig i vattnet när man ville då det var så olidligt varmt.
Danmark fick även sig ett besök på Palmestranden i Fredrikshavn. Kändes som man var lite utomlands med palmerna & det salta vattnet. Helt underbart. 7 tim hade vi på oss att uttnyttja när vi stigit av båtn men kändes alldeles för lite när man lagt sig till rätta i sanden.
Mammsen har varit på besök 2 gånger. Först en gång i juni & nu sist i augusti under götebrgskalaset. Vi åkte ut med skärgårdsbåtarna en solig dag å steg av vid en av öarna & fika. supermysigt. Man har verkligen tagit tillvara på dem soliga dagar man haft i sommar.


Palmesranden


                                                                            Mammsen

 

Underbara sommarRSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!