Utbjudna

Publicerat: 2012-06-10 / 19:15:38 | Kategori: Allmänt
Igår blev vi utbjudna för 45-års middag på Efesos i majorna. Trevligt sällskap och min favoritrestaurang dessutom. Vi blev tillsagda 2 gånger för att vi hade alldeles för hög ljudnivå så vi hade med andra ord väldigt trevligt:) Bakom oss satt ett gäng danskar som det så klart skulle diskuteras fotboll med, i och med att dom vunnit mot Holland tidigare. Dom hade dock inget problem alls med att vi var lite goa och glada ;) Efter restaurangen gick vi vidare till ett närliggande ställe och kollade på fotbollsmatchen. Vi tippa och la en 20-lapp var och jag vann!




I morgon kör vi igen då vi bokat bord till fotbollen. Så klart ska dom gula tröjorna på! Det är så mycket roligt som händer just nu och visst jag kan bli lite stressad till och från men det roliga väger upp.



Trots en del dryck igår kväll så har dagsformen varit rätt ok idag. Vi vaknade dock inte förrän 11 sen har resten av dagen ägnats åt lite städning och handling. Lagade korvstroganoff till middag.Tog ett långt bad och nu körs det fotboll i tvapparaten.  Skön Söndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!