Tiden rusar iväg!

Publicerat: 2012-02-06 / 21:41:03 | Kategori: Allmänt
Ja dom sista veckorna har rullat på alldeles för fort! Jag fatta inte vart helgen tog vägen. Det var ju massa jag skulle hinna med. Nu hänger det fortfarande över mig och viskar hela tiden i örat...."skulle du inte, borde du inte". Som tur är så är det inget brådskande och jag har nästan en hel dag på mig imorgon att utrota viskningarna.

På Onsdag är det möte med AF tillsammans med min handledare på Medborgarskolan och det börjar dra lite i magen nu. Dock är det betydligt bättre än vad det var förr då jag kunde gå och vara kräkfärdig 2 veckor innan mötet. Jag blir mer och mer medveten om vad jag är just nu i livet och vad jag behöver för att komma vidare och det självförtroendet ger nog väldigt mycket positivt inför såna här möten. Det går bra intalar jag mig själv hela tiden.

Kom precis hem från Gymmet. Jag och Kari gick ner tillsammans men han är fortfarande kvar. Han börjar tidigt denna veckan men jag var där även i morse och med kvällen inräknad så har jag gått 1 mil idag på motionsbandet. Jag körde inte så mycket styrka idag. Testade en ny ryggmaskin och den kändes väldigt bra. Jag är ju fortfarande i ett inlärningsstadium med alla maskiner. Sen när man vet hur alla funkar så kan man göra ett träningsschema. Nu har ju vi precis börjat men vi har mest tränat samma muskler varje gång och det är ju lite fel då muskelgruppen måste vila 48 h innan nästa pass. Det ger väl med sig =)

Kari skulle vara hemma vid 22 och då slår vi på en film, "In time", någon som sett den?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!