Nya kameran

Publicerat: 2009-05-23 / 13:14:46 | Kategori: Shoppat
Beställde som sagt hem en kamera igår & jag är mkt nöjd med köpet dock vet jag ju inte hur pass bra den är men den verkar vara prisvärd. Jag vill gärna ha en mere avancerad kamera så småningom men denna är perfekt just nu.

Canon Powershot E1, 10 megapixlar



PowerShot E1 på 10,0 megapixels kombinerar rolig fotografering med unik stil. Med funktioner som ansiktsigenkänning och ett användarvänligt Enkelt läge kan du fånga alla ögonblick, utan någon ansträngning.

Features:
- 10,0 megapixels
- 4x optisk zoom med optisk bildstabilisator
- Unik, stilren design i tre färger

- 17 fotograferingsmetoder
- Teknik för ansiktsigenkänning
- Automatisk borttagning av röda ögon
- Teknik för rörelseigenkänning
- DIGIC III med iSAPS
- 2,5 tums LCD-skärm och OVF
- VGA- och LP-filmer

PowerShot E1 ger dig total flexibilitet att komponera med hjälp av Canons optiska 4x zoom. Optisk bildstabilisator skyddar bilderna mot kameraskakning för ständigt skarpa bilder.

Ett utbud på 17 fotograferingsmetoder, bland annat Enkelt läge för enkel sikta-och-tryck-fotografering. Du kan ta fantastiska bilder även under dåliga ljusförhållanden. Du kan använda fotoeffekterna i Mina färger, t.ex. svartvitt, antingen när du tar bilden eller när du spelar upp den.

En kombination av Canon-tekniker skyddar bilderna från oskärpa. Aktiverad i High ISO Auto, teknik för rörelseigenkänning som använder tekniken för ansiktsigenkännande, den optiska bildstabilisatorn och sceninformation, både för ljusstyrka och ändring mellan enskilda bilder, för att identifiera motivrörelser och kameraskakning. ISO är också optimerad för minsta möjliga oskärpa och bästa möjliga bildkvalitet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!