Tummen ner

Publicerat: 2012-03-18 / 18:08:49 | Kategori: ShoppatIgår när Kari kom hem från innebandymatch klagade han lite på att han hade ont i tummen. Han hade ramlat under matchen och försökt stött upp med handen. Han trodde väl själv att det inte var något förutom att det var lite ömt för mer av det hörde jag inte resten av kvällen. I morse var det värre. Han kunde knappt röra tummen. Så idag har vi varit runt hela Göteborg för att få hjälp. Axessakuten hade tydligen ingen röntgen längre så vi skickades till Mölndals sjukhus. Väl på sjukhuset skickades vi vidare till gamlestadens jourcentral för att få en remiss så det skulle gå snabbare att få komma in på röntgen samt en undersökning som det tydligen inte fanns tid för på Mölndal

Läkaren i gamlestaden trodde det kunde vara en spricka el inflammation i leden, förhoppningsvis inget brutet. Så nu skulle vi tillbaka till Mölndal för röntgen men Kari hade en match att dömma och åker istället dit själv efter matchen då det är på vägen hem. Försökte få han att ställa in sin dömning då det kan vara bra och kolla upp tummen så fort som möjligt OM nått är brutet men han var envis=P Han använder ju iaf inte tummen när han dömmer.

Jag själv har plågats av en jobbig huvudvärk hela dagen. Tror det kan vara sockerchocken från igår som ställt till det. Så det blir till att dricka mycket vatten och bara vila.

Här är dom 2 klädesplaggen jag fick av Kari igår. Klänningen är lite tajt men blir nog bra till sommaren.


                       


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!