Fix and sleep

Publicerat: 2011-05-26 / 20:04:41 | Kategori: Allmänt
Trött efter en dag med kurs, träning i bassängen och sedan en storhandling på Willys. Upptäckte rätt snabbt att det inte var så smart att köpa allt jag skrivit ner på listan i en enda vända. Utan bil & träningsväskan med blöta badkläder, kattsand och 6 kassar blev det lite stånka. Kari kämpade bra med alla 6 kassar medans jag tog kattsanden & toapapperet, ha ha! Men då hade jag min blytunga väska med;)

Känner mig lite pirrig inför helgen! Har längtat så mkt! Även fast det egentligen inte är något superroligt på schemat. Lite vin och skratt räknar jag med och bara kunna vara. Imorgon startar jag med en promenad istället för varmvattenbassängen. Vill variera lite. Sen får det bli lite stök här hemma och kl 16.00 ska vi med Lova till veterinären och kolla så allt står rätt till.

    Hon ligger just i denna stund mellan mina händer och tokspinner medans jag skriver. Gärna med alla tassarna på tangentbordet. Det kommer många bokstäver som inte ska vara med som jag får radera hela tiden;) Det tar sin tid detta :) 
Efter veterinären så blir det casinot med Kari och Marina och hennes Karin. Vi har sagt att vi ska testa 300. Går det så går det, annars blir det en kort vistelse:)

Nu ska jag ta fram nål och tråd för nu ska det lagas byxor! Har man mkt överkilos så går det byxor snabbt! Det blir hål i grenen men främst så slits det som fasen mellan benen:( Varannan månad minst hade man behövt köpa nya byxor men det går ju inte. Men nu har dom jag ska laga ikväll bara släppt i grenen så det blir lätt att fixa.

                                                              Lovan som liten kisseunge
            


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!