Bankande huvudvärk, bultande hjärta

Publicerat: 2010-03-06 / 13:41:31 | Kategori: Allmänt
Idag mår man som man förtjänar. After Work  igår följt med ett besök på casinot med sambon & Marina. Relativt lugn kväll men man hann få i sig ett å annat. Vid 2-snåret var vi hemma. Trötta men glada:) Ingen storvinst men lite + gick vi.

Bultande hjärta? Ja det känns som det slår lite extra just nu. Jag e riktigt glad & nöjd med det mesta. Jobbet går över förväntan & tydligen träning med. Idag var andra dagen i rad jag fick en kommentar om att det syntes att jag gått ner i vikt. Visst har jag märkt själv på kläder & ork att jag minskat i storlek men nu fick jag ytterligare ny energi & motivation efter att höra det från andra. Det e bara att fortsätta i samma anda.

Det har köpts lite nya grejer till hushållet & till oss själva. Förra helgen var vi iväg till Freeport i Kungsbacka & köpte bla nya sängkläder. Det vi haft innan var en blandning av ja, allt möjligt. Trasiga kuddar & slitna örngott & påslakan i alla dess färger. Det såg inte direkt inbjudande ut att gå å lägga sig efter en jobbig arbetsdag. Nu e det nytt, ljust & fräscht.

Idag var vi nere på second hand & köpte en gammal stol som ska målas vit & användas som datastol tills vidare + några glas som jag spanat in länge. Det e ju så roligt med nya ting till hemmet & snart ska det göras en storrensning här hemma. Bort med allt onödigt & fult!!

Kari ligger som vanligt & travanalyserar i soffan & jag ska ta mig en treo & vila lite sedan en skvätt mathandling. Stolen ska jag försöka hinna med & måla ikväll medans Kari är & dömmer.

Andra chansen i melodifestivalen ikväll dessutom. Vad jag gillar dessa lördagskvällar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!