Dagen är gjord.

Publicerat: 2009-04-17 / 21:48:44 | Kategori: Allmänt
Så har dagen gått. Det man var orolig över är borta! SÅ skönt. När jag satt å skrev i morse hade jag ändå förhoppningar att dagen skulle gå hyfsat bra men direkt efter man kommit ur duschen å skulle göra iordning sig kom ångesten. Riktigt tung ångest. Jag ville inte, jag orka inte. Ville bara stänga av telefonen & stanna hemma. Sätta mig i en park med whiskyflaskan & tycka synd om mig själv. Som tur va blev det inte så. Lite kraft hade jag kvar att stå emot & jag gick till jobbet om en lite senare & var beredd på att försöka ta itu med dagen. Jag gick ett distrikt som jag aldrig gått förut själv. Har tidigare delat med någon å tyckte det var ett kanondistrikt. Blandning med både springtrappor & hissar.Det är det oxå men i början är det mkt trappor & innan jag hann komma till hissarna var min tid redan ute. Min kapacitet gick totalt åt att klara av de första trapporna. I slutet kom en jobbarkompis å tog över. Min tid var slut å jag försöker å vara stenhård nu med å riktigt lägga ner då även fast det känns tungt å avsluta när man inte e klar. Men hon var på dåligt humör efter dålig planering & automatiskt tar man åt sig för att man inte hunnit med sig vilket man egentligen inte ska göra. Jag gjorde mitt bästa å mer kan jag inte göra....men ändå.

Efter  jag slutat & lämnat in postcykeln var jag å min sambo & åt på pausen å efter vi ätit klart å skulle resa oss upp kände jag hur benen gav vika. Jag kände mig svimfärdig men gick över på nån sekund. Skulle ta mig hemåt men jag kunde knappt ta mig frammåt. Hade så ont i fötter å rygg & varje steg kändes som man gick i gyttja. Tänkte att dem som ser mig måste nog undra. Såg nog ut som en gammal kärringa=P Trotts allt e jag otroligt stolt över mig själv att jag klarade mig igenom dagen. Hade lika gärna ringt å stannat hemma. Det hade jag i efterhand inte mått bättre av.

NU är det helg & imorgon ska några från vårt postkontor delta i en innebandyturnering. Efter som min karl har spelat i innebandy-eliten så ska han naturligtvis vara med & jag ska nog heja på. Var tänkt innan att vi skulle iväg med våran jobbarkompis marina på en fisketur men hade tyvärr glömt innebandyn så det får bli en annan gång. Annars hade varit underbart. Sitta ute i naturen vid vattnet. Fika & surra å ha det allmänt skönt. Kram på er & ha en mysig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!